A telenornál ha vásárolok részletre egy készüléket, majd ELADOM? Mennyit kell kifizessek a telenornak, vagy ha függetlenítem? Van kötbér? Ha igen, mennyi forintban?
"A telenornál ha vásárolok részletre egy készüléket, majd ELADOM?"
-Amíg nincs kifizetve, nem a tiéd. Így jogilag nézve el sem adhatod legális úton.
" Mennyit kell kifizessek a telenornak, vagy ha függetlenítem?"
-Ha te függetleníted, azért ők nem kérnek pénzt. Ők meg nem függetlenítik, csak akkor, ha lejárt a készülék részlet.
" Van kötbér? Ha igen, mennyi forintban?"
-A szerződésed tartalmazni fogja a pontos összegét, ami a futamidő, a készülék ár, és az egyéb kedvezmények alapján változik.
"Amíg nincs kifizetve, nem a tiéd. Így jogilag nézve el sem adhatod legális úton."
ezt kérlek bizonyítsd valamivel
Telekomnál van úgy tudom olyan lehetőség, hogy mivel kamatmentes részletre árulják a telefonokat, így akár egyben is ki lehet fizetni a hátralévő összeget.
Viszont már nem mindegyik készülék szolgáltatófüggő! A kétkártyások pl már nem azok!
"mennyi forintban?"
A díjcsomagtól (mennyire drága például) és a telefon árától is függ.
A szerződésben fillérre pontosan benne van.
"Amíg nincs kifizetve, nem a tiéd. Így jogilag nézve el sem adhatod legális úton."
az ilyen urban legendek honnan jönnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!