Telefonrol hol lehet levenni azt az opciot, hogy hivasnal egy rovid uzenetet kuldjon, ha hivnak?
SMS-t nem azért küld a szolgáltató, mert direkt kinyomta a telefonod, hanem csak azért, mert nem sikerült a hívás.
Hogy miért nem, inkább ez az érdekes.
Egy időben nekem is volt ilyen, gyanakodtam a szolgáltató túlterheltségére is, de egy hard reset is már segített valamit, ha jól rémlik. Ez egy rootolt telefon volt, CyanogenMod rendszerrel. Később átálltam egy root nélküli telefonra, gyári eredeti rendszerrel.
A két telefon egyébként egyforma, 4G típus, noha utóbbi dual SIM verzió.
De ezen a másikon nem volt ilyen üzenet, lassan már egy éve.
Most akkor mi lehetett a hiba oka? Talányos... Vagy nem.
Nem ez volt nekem, bar ilyesmi is talan volt nalam anno.
Nekem az van, hogy hivnak, es a telomon van olyan, h ilyenkor zold telo, piros telo gomb jelenik meg + rovid uzenet is (pl majd visszahivom kesobb). Na ez utobbi a baj, hogy a zsebemben erre nyomodik mindig es ilyenkor nem is jelez, hogy en kinyomtam volna vkit. Sms-ek kozott meglesem es latom h kuldott neki egy uzenetet. Es idaig olyanoknak kuldott akiknel nem volt baj, de vkinel baj lehet ebbol.
Ezt beallitasoknal biztos le lehet venni, de nemtom hogy kell.
Hívás-Beállítások-Gyors elutasító üzenetek
Töröld őket.
Nyomj a hívás gombra.
Ott a beállításokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!