Mi a véleményed az Unihertz Atom telefonról?
#1-es, a méretnek semmi köze ahhoz, hogy sz@r vagy nem (vannak akik a kicsi telefonokat szeretik, de ez szubjektív dolog), és a Huawei nem szent, csupán nagyon megbízható márka (nekem 4 évig jó volt!), de úgy látszik, hogy ami "KÍNAI", az Neked mind egy kalap alá megy, pedig valójában közel sem! Miért olyan nehéz elhinni, hogy ma már a kínaiak is tudnak minőségi dolgokat csinálni?! Tapasztalat nélkül ne szóld le!
Kérdező, amúgy noname márkát tényleg nem ajánlott venni az ismeretlen minőség és hiányzó szervizháttér miatt! Meg aztán nem tudom, láttad-e a méreteit, de szerintem ez egyszerűen használhatatlanul kicsi, szó szerint elfér a tenyeredben is! Ha ügyetlen vagy, és könnyen elejted, akkor valóban egy tok és üvegfólia a megoldás, azokat filléres dolog cserélni, és legalább mégis van egy normális telefonod! Vagy ha esetleg kijön a pénzedből, akkor vehetnél egy strapatelefont is, na az tuti biztos! Mennyi pénzed van rá?
#4-essel egyet értek. Attól hogy valami kínai, nem szr.
Ha valami igazi egyedi kínai márka, az sok esetben nagyon is jó szokott lenni. Az a baj, hogy sok az olyan kínai cég, akik abból élnek, hogy hogy mindent másolnak, persze pont a hasonlóság miatt sokan ezt veszik is. Ezek a klón márkák szoktak nagyon rosszak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!