A mobiltelefonokról sok mindent meglehet tudni a leírásokból ami a specifikációit illeti egy adott telefonnak PL: Samsung Galaxy A80, de honnan tudhatom azt meg hogy pontosan milyen hangkártya van a telefonban? .
ott van a specifikációban hogy milyen soc van benne
nézz utána a gyártó weboldalán
General Audio
Audio Technology: Qualcomm TrueWireless™ Stereo Plus technology, Qualcomm Aqstic™ audio technology, Qualcomm® aptX™ audio technology
Qualcomm® aptX™ audio playback support: Qualcomm® aptX™ Adaptive
Audio Playback
PCM, Playback: Up to 384kHz/32bit
Nem bírnak leszokni az emberek erről a laikus "kártyázásról", vagy nem láttak még hangkártyát, ezek szerint.
Ne viccelj, milyen kártya, hol a kártya, kivehető, cserélhető?
SOC
Az egylapkás rendszer avagy angolul system on a chip vagy system on chip (rövidítve: SoC vagy SOC) olyan integrált áramkör (IC) amely egy számítógép vagy más elektronikai rendszer összes komponensét / összetevőjét egyetlen lapkára integrálva tartalmazza.
Nekem ellenérzéseim vannak már attól is, amikor az alaplapra integrált, vagy USB-n csatlakkozó hangeszközt nevezik kártyának.
Ez hülyeség. A kártyák az alaplapból kivehető, cserélhető, kártya formájú kártyák.
Vagy régen voltak a modulos TV-k, azokban meg modulnak neveztük a kártyákat. Az is cserélhető volt. Vagy néha beforrasztva, de még akkor is kártyára emlékeztető legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!