Milyen telefont vegyek? (100k alatt)
Ha újjat szeretnél venni, Androidosra gondolhatsz. (Csak az ár felső határa miatt.
Függ attól is hogy mire kell. De az ár az szab határokat. A kínai telefonok erősebbek tudásban, hardveresen.
De nekem még soha nem volt. Az én választásom a Samsung lenne. Pl. Galaxy A7. Nekem A8-asom van már másfél éve és nagyon szeretem. Szerintem a legjobb telefonom idáig. Az A7 nagyobb belső tárhelyet kapott (64Gb és van 128Gb-os is) több kamera. Az árukeresőn van fent most 99 ezer forintért.
Szerintem minőséget kapsz, havonta frissülő támogatásokkal, frissítésekkel. Az én A8-asommal nagyon meg vagyok elégedve, pedig csak 32 Gb a tárhelyem. Szerintem....
100k alatt mindenképpen a Xiaomi a legjobb.
Ha jót akarsz magadnak, akkor Samsungot semmiképpen nem veszel, hiába ajánlgatják itt mások. A Samsung az Android iPhone-ja, azaz undorító üzleti stratégiával rendelkeznek, kezdetben nagyon szuper és minőségi minden, de nagyon hamar elkezd beütni a tervezett elavulás.
Én mindenképpen a Xiaomi-t ajánlom, sokan félnek az ilyen "csing-csong" ázsiai nevektől, de a Xiaomi hihetetlenül jó ár/érték aránnyal bír, szerintem magasan a legjobbal. Nálunk már az egész család azt használ. 100k alatt a Redmi Note szériájuk a legjobb, a legújabb jelenleg a Redmi Note 8 Pro, amiből a 64GB-os 70k-tól indul, a 128GB-os pedig 80k-tól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!