Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung vagy Huawei telefon a...

Samsung vagy Huawei telefon a jobb?

Figyelt kérdés

2020. jan. 10. 20:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
Én Samsung párti vagyok. Nekem a Huawei felülete kényelmetlen, a Samsung-é valahogy sokkal-sokkal kényelmesebb és jobban kézre áll. Ezért hajlandó vagyok akku időben is kompromisszumot kötni. Bár végülis annyira nem kompromisszum, ha minden kötél szakad akkor is kibír a másfél éves S9-em 1 napot töltés nélkül. Nem is várok többet egy telefontól, max kellemesen csalódok, ha ennél többre képes.
2020. jan. 13. 02:41
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Egyértelműen a Huawei! De szerintem még a Xiaomi is ráver egy kört a Samsungra.
2020. jan. 13. 19:35
 13/22 anonim ***** válasza:

Az emui sokkal jobb,kezelhetőbb mint a tiszta android.

P9, P10, P20pro-m van. Magasan jobb, szebb mint a párom és a kölyök samsungja és "ájfonja".

2020. jan. 14. 06:51
 14/22 Balázs03 válasza:
48%
Én egy Samsung Galaxy S10+ használok. És meg vagyok vele elégedve. A Huawei telefonokkal szoftver problémák lehetnek. Még nem igazán lehet tudni, hogy mi lessz az android támogatásával de már saját op rendszert fejleszt. Amin nem lesznek google szolgáltatások.
2020. jan. 14. 10:06
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
14: Mese habbal, már vagy másfél éve riogatják az embert, de tegnap este ment fel az android 9.1 update a 2 éves 50ezres telómra :) A huawei szoftver támogatásban simán ver nagyobb neveket (khm xperia khm)
2020. jan. 15. 06:46
 16/22 anonim ***** válasza:
#14-es, ha igazak a hírek, még legalább másfél évig lesz Android a Huawei-ken, viszont amúgy is versenyben akar maradni, így nem csak saját op. rendszert akar fejleszteni, hanem hozza saját áruházat is! Ergo Google Play nem lesz, de más igen!
2020. jan. 15. 09:27
 17/22 anonim ***** válasza:
77%

#15 Félreértelmezed a hírt. A piacon már jelen lévő termékekre nem vonatkozik az embargó, az csak az újonnan megjelenő telefonjaikra vonatkozik. Ezért van az, hogy a Mate 30 Pro-n már nincs Google szolgáltatás semmi.

Amiért mégis maradtak a jó eladási számok, az Kína nagy népességszáma illetve a trükközés, mikor régi hardvereket átcímkézve adtak ki újként (úgy tudom erre is volt példa).

Attól még a tény nem változik. Aki új csúcskategóriás Huawei telefont akar venni, annak bizony meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy nincs Google.

2020. jan. 15. 12:53
 18/22 anonim válasza:
100%
Én 3 éve vettem Samsung Galaxy J7-et. Mai napig hibátlanul működik. Könnyen kezelhető, jó a kamerája. Nekem sokkal jobban bejött minden más márkánál.
2020. jan. 15. 19:13
 19/22 anonim válasza:
100%

Éveken keresztül Samsung párti voltam,és elégedett vele..

Férjemnek igaz már 2éve Huawei telója volt,ő nagyon szereti,rábeszélt,hogy ideje lenne lecserélni a telókat és hogy akkor egyforma legyen,mert milyen jó a Huawei stb...

Először nehéz volt megszokni,de most már nem cserélném el!!!

/P20-P20 lite/

2020. jan. 16. 16:14
 20/22 anonim ***** válasza:
60%

Jaj, de unatkoztok itt, hogy a Huawei telefonokon nincs GMS.

Androidos, nem zárt iOS.

Voltak már trükkök, hogy hogyan lehet rávarázsolni, ezután is lesznek. (XDA)

2020. jan. 16. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!