Matekaa1221 kérdése:
Miért nem tudom frissíteni a szoftvert a Huawei P30 telefonomon? (EMUI 10)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy erre a készülékre már kijött az EMUI 10, de nekem még is azt írja, hogy a szoftvere naprakész.
Miért lehet ez?
Más barátomnak, már ez van az ugyan ilyen telefonján!
Kártyafüggetlen készülék.
2020. jan. 7. 22:51
1/4 anonim válasza:
Nem egyszerre aktiválják minden telefonra, mert megbolondulnának a szerverek, ha több ezren egyszerre kezdenék tölteni a frissítést. Majd megkapod. Lehet már a héten, de lehet csak hónapok múlva. Nekem egy Huawei Mate 20 Lite telefonom van, valaki már az Android 10-re kapja a biztonsági frissítést én meg csak pár napja kaptam Android 9-re. De engem annyira nem izgat, a Dark Módon kívül kb semmi újdonság/változás nincs.
2/4 anonim válasza:
Próbáld meg HiCare-n keresztül frissíteni
3/4 anonim válasza:
Én is HiCare-ből frissítettem Mate 20 lite-ra.
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nemtudom HiCare-bol sem.
2020. jan. 9. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!