Tablet vagy laptop? Ti mit vennének, otthoni felhasználásra kellene nem irodai munkára. Word és Excel amit használnék, ezek ég már léteznek appban is csak mobilon túl kicsi, ezért a kérdés hogy érdemes e PC vegyek vagy elég lehet egy tablet?
Köszönöm szépen a válaszokat.
A kérdéséhez annyit azért hozzáfűznék, hogy azért is tettem fel a kérdést mert a régi laptopunk úgy el avult, hogy az elmúlt 2 évben talán ha 3-4 alkalommal, hogy elővettük. Szinte csak hivatalos levelek írásához használjuk, minden másra ott a mobil nekünk legalábbis.
"Aztán mire másra tudsz használni egy filléres laptopot, amit egy Tablet ne tudna? Hagyjuk már. SSD-s gépet nem igen találsz olcsón."
Hagyjuk már, hogy a laptop nem olcsó, de az iPad az igen :D
A tabletek, telefonok csak tartalomfogyasztásra jók. Ja, tudsz videót nézni, meg olvasgatni rajta, de hogy az úr istenbe használsz rajta normálisan Office termékeket? Ne röhögtessél már légyszíves, mert cserepes a szám :D
"Igen lerakják az asztalra, a laptop legnagyobb előnye egy asztali géphez képest a hordozhatóság."
Nem a legnagyobb előnye, hanem az egyetlen előnye. Ilyenformán persze a legnagyobb is, de így könnyű annak lennie :)
"Egy normális tablet nem fog belassulni 3 év után sem, de a laptopoknál előfordul."
Igen előfordul, ha a user mindenféle vackot telepít rá.
Egy hozzáértő usernél a Windows sem fog belassulni, egy Linux meg aztán pláne.
Hát nem tudom, nekem 4 éves a jelenlegi laptopom, és nem igazán lassul, mondjuk nem is egységsugarú júzer vagyok.
Az SSD csodákra képes, no meg a Win10 is egy elég jól sikerült oprendszer lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!