Telekomnak mindenkinél vacak a 3G mobilnetje?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy amíg van 4G sebességű netem, addig nincs gond, viszont ha olyan helyen járok ahol kisebb a térerő, és csak 3G-t mutat a telefon, akkor semmilyen oldalt nem tölt be a telefon. A mostani Samsungom A50-em, és az előtte volt P9-es Huawei-el is ugyanez volt a helyzet.
A Samsung ilyen oldalról még gyengébb is mint a Huawei, cégnél, fém csarnokban, sok helyen használhatatlan is az előbbi. Viszont a cég Telenorral van szerződésben, ezért tettetek fel velük jelerősítőt, én meg jobb híján vettem egy feltöltős 20-as kártyát a meglévő 30-as mellé. Láss csodát, azzal 3G-n is tökéletesen működik a net.
2020. jan. 7. 09:26
1/2 anonim válasza:
Nem a 3G a baj, hanen hogy annak is gyenge a térereje. Még akkor is, ha neked azt jelzi, hogy van, az csak a torony jelét mutataja. Ha a torony nem látja a telefonod jelét, hiába "jó a térerő", nem fog betölteni semmi.
2/2 anonim válasza:
Csodák nincsenek, ha nincs rendes fedettség, akkor mobilnet sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!