Miért "villog" messengerben a kamera jel? És az az érdekes, hogy nem mindenkinél, csak pár embernél. De miért? Most ők ilyenkor látnak engem? Én nem nyomtam rá semmire, esetleg a másik fél csinált valamit?
Nem feltétlenül azt jelenti, hogy be kapcsolta a kameráját, csupán jelzi a fb,hogy elérhető a videohívás a készülékén.
Vagy tévednék?! :)
Ez engem is érdekelne. Sikerült választ találni?
Vajon épp a mi nevükre van rálépve az illető? Gondolom erre gondolsz.
Te jó ég! Én valójában azért jöttem hogy megtudjam hogy miért írja némely embernél az insta hogy videohívást indíthatsz, másoknál akik fent vannak viszont nem... Viszont
A TI KÉRDÉSETEKRE A VÁLASZ: ezek az emberek akiknél villog a webcam jel, éppen a te beszélgetésedbe vannak belépve, és azt olvassák. Ha átlép egy másik beszélgetésre, megszűnik a villogás, éppen ezért ha valakivel mondjuk visszaolvasod a beszélgetésedet, és ő éppen akkor belép hogy rád írjon, látni fogja hogy te épp azt olvasod hogy mit beszélgettetek, viszont te is látni fogod hogy belépett hozzád, a chatbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!