Androidos kérdés: felesleges, üres mappák törlése a memóriakártyáról?
Figyelt kérdés
Az android folyton telepakolja a mem.k-t mindenféle üres mappák százaival, közte meg elveszlik az a 4 mappa amire tényleg szükségem van, képek videók, hangok miatt. Ilyenek vannak: lost.dir, Android (ebben olyan könyvtárrendszer van hogy végére sem értem, ha nincs benne 700 mappa egy se), downloaded_rom, és ilyenekhez hasonló teljesen üres mappák. Elég zavaró, hogy letörlöm ezeket, és 3-4 nap után megint ott vannak. Le lehet ezt valahol állítani?2020. jan. 5. 22:26
1/4 anonim válasza:
Ha rendszer úgyis létrehozza, akkor nem értem, miért görcsölsz rajta. A gépen a Windows mappából is folyton törölgetsz?
" Le lehet ezt valahol állítani?"
Igen. Kapcsold ki a telefont és tedd fel a szekrény tetejére.
2/4 anonim válasza:
Én létrehoztam egy 111 nevű mappát és abba tettem azokat, amikre valóban szükségem van. Így az van legelöl, azonnal látom.
Alapértelmezett tárhelynek nálam a belső van bejelölve, így az SD kártyán összesen 2 mappát hozott létre a rendszer, ennyit kibírok. (igaz az Android mappán belül vannak még továbbiak, de ott engem nem zavarnak)
3/4 A kérdező kommentje:
Örülök, ha szerinted a számítógép belső tárhelyének ugyanaz a feladata mint a mobil memóriakártyájának.
Másodiknak köszönöm a választ, 111 mappa jó ötlet :)
2020. jan. 5. 23:06
4/4 Alex Fly válasza:
Akkor örülhetsz. Hogy HDD, SDD vagy éppen DS, az a rendszer számára tök mindegy. A számára szükséges könyvtárakat bármilyen háttértáron képes létrehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!