Melyik most a legjobb mobil ha fotozni akarok?
Mindegyik csúcs telefon egész jó.
Xiaomi Mi 9, Galaxy S10 Plus, iPhone 11 Pro Max, Google Pixel 4, Huawei P30 Pro stb.
Régi csúcsok közül:
Galaxy S6/S7,Nexus 5X/6P,Google Pixel 2,LG G4.
ja hát ha Csaba megmondta akkor le is zárhatjuk a kérdést...
amúgy a 11 prora szavazok!
Lehet, de attól még az új iPhone széria valóban nagyot aratott kameraképességekben. Eddig sem voltak annyira rosszak, de az éjszakai módjuk egy rakás sz*r volt, most már szinte a legjobb a piacon, legalábbis a 2019-es. Nem vagyok, sosem voltam és valószínűleg nem is leszek iOS párti, mert szimplán nem jön be, de a mostani iPhone felhozatal előtt le a kalappal kameratéren.
Egyébként az első minden lényeges modellt felsorolt, nekem Mi 9 van, és sok tapasztalat, utánaolvasás, specifikáció után tudom, hogy a Xiaomi mobilok közel nem olyan jók fotózásban, de ez inkább esti képekre igaz. Ez a hulladék 1000MP marketing miatt van. Teljesen felesleges, inkább hátrány, mint egy nagyobb rekeszértékű lencse.
Egyébként gcam-al egészen szép esti képeket lehet lőni, én a gyári appot nem is igen használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!