Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont vegyek...

Milyen okostelefont vegyek max.70-80 ezer Ftér?

Figyelt kérdés

A Xiaomiról nagyon jókat mondanak, de Huawei vagy Samsung is szóba jöhet.

Sokat nézegettem már, de itt a negativumokat és a tapasztalatokat is elmondhatnátok.

2020. jan. 3. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
26%

A xiaomi nekem nagyon bevált és olcsó. A Huawei is jó, de drágább.

A Samsunggal nagyon rossz tapasztalataim vannak. Ismerősöktől is hallottam, hogy sokszor lefagy, meg ugye volt az a modelljük, ami robbant...

2020. jan. 3. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

Nekem honor van. Megbízható márka, olcsó telefon. Korábban samsung párti voltam. De nagyon drágák és nem a minőséget kellett már megfizetni. Vettem egy olcsóbb honort (100ezret spórolva kb), hogy hátha bejön, ha nem akkor majd veszek másikat, úgy se volt drága. De nagyon bejött.

Következőnek tuti xiaomi telefont veszek, rengeteg jót hallottam róla, van is ismerős akinek olyan van és ő is dícséri. Nekik is olcsó telefonjaik vannak, de minőségben jók. (valószínüleg nem az 1 darabon látott profit a céljuk, hanem hogy minnél többet adjanak el és úgy legyen nagyobb profit)

Ha most szeretnél venni emagon van leárazás jelenleg. Persze sokan nem szeretik azt az oldalt se, mert pl nekem is van olyan ismerősöm aki törött telefont kapott (persze vissza kapta az árát, de akkor is kellemetlen), nekem eddig semmi negatív tapasztalat nincs vele.

Szóval én inkább huawei termék családot (huawei, honor), vagy xiaomi telefont javasolnék.

2020. jan. 3. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
1-es valaszoló értem, hogy nincs jó tapasztalatod a samsungokkal, de a lefagyás, akadás meg ilyesmi már rég nem jellemző a samsungra. Illetve a telefon, ami felrobbant az a note 7 volt, már közel 4 éves telefon. Én nagyon is ajánlom a samsungot, az A szériában nézz szét kedves kérdező, az A50 pl nagyon jó választás lehet.
2020. jan. 3. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Xiaominál jobbat nem találsz ilyen ár kategóriában.
2020. jan. 3. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:

A Huawei-vel nagyon jó tapasztalatom van, mivel 4 és fél évig használtam Ascend P7-et, ez idő alatt egyszer sem volt szervizben, és szinte mindig zökkenőmentesen tette a dolgát, jó kamera, mindössze csak az utóbbi fél évben kezdett el kissé sz#rakodni, de netezéshez még így is tökéletes volt!

Alig 1 hónapja cseréltem le, most Samsung Galaxy A70 van rendszeres használatban, nem tökéletes, de azért eddig szuper. Apróbb hibái, hogy a kamera csak közepes szintű, elfogadható képeket csinál, de közel sem a legjobbat, a hangszórója pedig kissé tompán dobozhangon szól, nem olyan élethűen, amilyet a Huawei-től megszoktam!

Ennyi pénzért Huawei-ből Mate 20 Lite, P Smart Z, vagy Y9 2019, vagy P30 Lite - ezek a legjobbak, nem rossz, de egyik sem a legjobb választás ebben az árkategóriában!

Samsungból ennyiért Galaxy A30, A30s, A40, vagy M30 a legtutibbak!

De szerintem összességében Xiaomi-val járnál a legjobban, a nem noname márkák közül ez a legolcsóbb, ár-értek arányban verhetetlen! Azon belül is a Redmi Note 8 Pro a legbrutálisabb ár-érték arányú, de félve ajánlom csak, mivel MediaTek processzor van benne, ami a legrosszabb márka! Inkább Redmi Note 8T, Mi A3, Mi 9 Lite, vagy Mi Mix 2 a legjobb választások ebben a kategóriában!

2020. jan. 3. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
56%

Nekem samsungnál volt az hogy vibrált a kijelző, fagyott, összeomlott mindent, magától újra indult, 25%nál kikapcsolt, gyorsan romlott az akku élettartama figyelmes használat mellett. Sok Samsung telefonom volt már, mindegyikkel volt valami bajom pár hónap után. És 2 éve is Samsung volt a zsebembe és azzal is volt gond, szóval ez hogy régóta nincs vele semmi azt kétlem. De ugye nekem fel se tünt, mert ismerőseimnek is ugyan olyan rossz telefonjuk volt. Utána Huawei készüléknél tünt fel, hogy mennyivel gyorsabb és stabilabb, pedig nem bíztam ebbe a márkába, csak sűrgősen kellett egy telefon és ezt tudták adni ott helyben olcsón tokkal meg mindennel. Külön világ ez meg a Samsung. Régebben tényleg jó volt, de ma már csak ára van.

Ja... Amúgy oké hogy 4 éve volt a felrobbanós telefon, most olyan van, hogy a kijelző alá beépített ujjlenyomat olvasó nál, ha raksz rá sima vagy üveg fóliát bárki feloldhatja. Ez szintén kb 2 hónapja volt. Szóval még mindíg állítom, hogy nem a legjobb gyártó (a zsanéros telefont nem is említem ami törik)

[link]

2020. jan. 3. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
#6 Sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid vannak a samsunggal de nem tudom átérezni. A70-et használok megjelenés óta, családban van egy A40 is, elégdett vagyok és továbbra is ajánlom az A szériát.
2020. jan. 3. 20:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Xiaomi Mi 9 lite, Focophone f1, Xiaomi Mi 8
2020. jan. 3. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!