Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont vegyek?

Milyen okostelefont vegyek?

Figyelt kérdés
Fontos számomra a kamera, az aksi, meg a kijelzo nem gond ha pici. Nem szeretem ha nagy a telefonom. Apple Iphone Se-re gondoltam. 22x3150 lenne csak nekem. Megtudnam nyilvan venni meg a legújabb iphonet is egyosszegben. De nincs rá szükségem. Vagy 50-60 korul jobban jarnek mar egy androiddal? Mert eddig also kategorias telefonjaim voltak. Azok meg kozep lennenek. Alsonal egy evente cserelni kell kb xd. Nincs rajta soha se hely video 480p megy csak kamera max hd s. Jatekokat nem visz. Iphone se megéri? Nekem ami tetszik benne kicsi+erős, 4k, koszi a valaszokat. Telekomnal neztem

2019. okt. 31. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az iPhone SE már nem mai darab, viszont így is 73 ezerbe kerül a 16 gigás változat, ami kb. semmire nem elég ma már, főleg ha 4K-ban akarsz videózni, és mivel a memóriája nem bővíthető... - ezt anno szerintem nem gondolta át rendesen az Apple, csak a trendire utazott!

Nem tudom, hogy konkrétan milyen kicsire gondoltál, de azt vedd figyelembe, hogy ma már a nagy kijelző nem feltétlenül jelent nagy telefont, mivel a mai trend azt diktálja, hogy a kijelző minél jobban töltse ki az előlapot, szóval ha esetleg használhatóság szempontjából kellene kicsi, inkább a telefon teljes méretével kalkulálj (hosszúság x szélesség), hogy mekkora Neked az ideális!

Amúgy 60 ezer Ft körül, és kategóriájában a legerősebb hardverrel a Xiaomi Mi A3 a legkisebb (153.5 x 71.9 mm), és ennyi pénzből már a 128 gigás változat is kijön! Persze ez külső méretre is jóval nagyobb telefon, mint az iPhone SE, de olyan kicsiket már nem igazán gyártanak!

2019. okt. 31. 23:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Persze hozzátenném, hogy én függetlenül néztem az Árukeresőn, úgy sokkal olcsóbb és átláthatóbb, mint szolgáltatónál!
2019. okt. 31. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!