Nagyon halk a videó amit felveszek a Samsung J5-el, megoldás? Több lenn
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy J5-m van, 2015-ös kiadás, és elég jó állapotban van még mindig, újonnan vettem 3 éve. Megnéztem a hátsó hang-lyukakat, és nincsenek eltömődve, telefonálni is jól tudok vele, csak ha videót veszek fel, a hang halk lesz. Próbáltam már hogy minden hangerőt felfele állítottam (média, rendszer, csengés...), és ugyanaz... Megoldás vki?2019. dec. 31. 22:24
1/3 anonim válasza:
A tetején lévő mikrofont nézd meg.
2/3 anonim válasza:
Videózás közben ne fogd be a mikrofont.
3/3 A kérdező kommentje:
1-es: megnéztem, nincs vele semmi baj, mondom hivásnál jó
2-es: amugy tokban használom, rendes J5-re való tok, ilyen könyvszerűen nyílik, ez lenne a baj? viszont hátul ki van lyukasztva a hangszórónál...
2020. jan. 1. 03:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!