Samsung account:a kapcsolat lejárt. Ezt az értesítést kapom 2 percenként. Nem enged belépni. Megoldás?
Figyelt kérdés
Beírom az e-mail címem,jelszavam majd feldobja azt,hogy a feldolgozás meghiúsult. 2 telefonnál is fent áll a probléma: egy Samsung Galaxy Note8
És egy Note 4-en is
Próbáltam a telefonokat újrindítani de semmi változás.
Próbáltam jelszót változtatni is ekkor is ugyanez maradt a helyzet
2018. okt. 1. 17:34
1/15 Fefe78 válasza:
Nálam dettó ez a probléma pár órája. S9-nél. Laptopról se tudok bejelentkezni. :(
2/15 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet nálam is, Galaxy s8
3/15 Fefe78 válasza:
Csak kiváncsiságból..., már végignéztem az egész netet, de semmit nem találtam. Gy ári beállítást se lehet enélkül a sz*r nélkül csinálni, pedig már lementettem mindent! Tiszta ideg vagyok!! Nem szoktam irogatni senkinek, de írtam a Samsungnak is -gondolom majd 1 hét múlva válaszolnak-,remélem csak valami server hiba és holnapra rendbe jön.
4/15 Zséder Péter válasza:
Galaxy A5 - ma du kezdődött nálam is, szóval nem egyedi eset, kollektív a probláma
5/15 yoeyka válasza:
Nálam ugyanez a helyzet mindent megpróbáltam de semmi.
6/15 hcsb válasza:
A beállításokban írja hogy a szerver nem érhető el, fogják javitani. Valaki ám tudja hogy az értesítést valahogy kitudom kapcsolni? Nem sikerült eddig, lehet nem is lehet (rendszer értesítés) és kinelentkezni sem tudtam!
8/15 Fefe78 válasza:
SIKER!!!
Menjetek fel a account.samsung.com oldalra, be kell jelentkezni az email címetekre és frissítsétek a születési dátumotokat!!
Ennyi és kész!
10/15 robmosz05 válasza:
Köszi annak aki megírta a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!