A doogee mix 4-et mikor fogják hivatalosan bemutatni?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mivel az új telefonomnak azt szeretném, és jó lenne tudni hogy mikor érkezik2019. dec. 30. 01:04
1/8 anonim 

válasza:

Másfél éves konstrukció, erősen kétlem, hogy volna belőle valami.
2/8 anonim 

válasza:

Ez csak egy koncepciókészülék volt, nem fogják bemutatni, de az eddig megjelent mobiljaik alapján jobb is, a vékony keretesnek reklámozott mobiljaiknak a valóságban sokkal vastagabb kereteik voltak, mint a reklámjaikban, de ez sok kissebb gyártóra is igaz.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én tényleg azt hittem, hogy lesz belőle valami, de akkor marad a mix 3
2019. dec. 30. 10:06
5/8 anonim 

válasza:

Nem éri meg, nagyon gagyi mobiljai vannak a Doogeenak, egyáltalán nem fejlődnek.
6/8 anonim 

válasza:

Miért erőlteted ezt a hulladék márkát? Az is köztudott (volt), hogy kártékony szoftverek vannak a gyári rendszerükön, ezen felül akárhányat fogtam kézben, messze a legundorítóbb anyaghasználatot sugározta.
7/8 A kérdező kommentje:
6-os, mivel nekem jelenleg egy Doogee s50-em van és szerintem nem rossz telefon. Mondjuk, lehet azért mert ez az első komolyabb telefonom.
2020. jan. 16. 16:17
8/8 anonim 

válasza:

Nekem is volt egy Doogeem, de jobb inkább messziről elkerülni őket, a Xiaomi mobiljai jobbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!