Hol tudnék hamis, azaz klón Iphone-t venni?
Szeretnék egy új telefont, de nincs pénzem Iphone-ra pedig az tetszik. Egy Iphone X-et néztem ki magamnak, de az eredeti méregdrága. Lenne ötletetek hogy hol tudnék egy kamut beszerezni? Lehetőleg IOS-el vagy a koppintásával. Internetről lenne a legjobb. Ha valaki tud linket és küldjön.
Nem felvágni akarok mások előtt, csak ez a telefon tetszik de az eredetire nincs pénzem. Engem nem zavarna a tudat hogy nem igazi Iphone. A lényeg hogy lehessen normálisan használni, és ránézésre tényleg egy Iphone X-re hasonlítson.
A segítséget és a válaszokat előre is köszönöm!
Van sok más, külsőre iPhone,de androidos okostelefon is.
Pl nekem ulefonom van de úgy néz ki mint egy p30 pro
Imádom :D
A klón telefonok feladata, hogy a tulajdonosát jobb színben tüntessék fel anyagilag. (Vagy hogy a laikusokat átverjék az eladók.)
"A lényeg hogy lehessen normálisan használni,"
A klón telefonokat nem lehet, csak pénzkidobás. Apám vett egy klón S9+-t, egy hetet nem volt használva. Borzalmas.
Odaadta inkább nekem, hogy adjam el, de egy 10esért nem viszik el...mondjuk megértem.
Ne vegyél klón telefont! Használhatatlanok.
A másik, ha elromlik, tényleg dobhatod ki a kukába, mert fix hogy nem lesz hozzá alkatrész.
Ha annyira nagyon tetszik az iPhone X dizájnja, akkor inkább vegyél egy Xiaomi Mi A2-t, hátlapja hasonlít nagyjából, és az már egy normális telefon.
Így van, klóntelefont ne vegyél, mert csak szívni fogsz vele! Még csak nem is normális, hanem sz#rabb fajta Android van rajta, ami tutira laggolni és fagyni fog!
Gyakotlatilag szintén az Apple innovációja volt a notch, és pont az iPhone X volt az, amin legelőször megjelent az a jó széles kamerasziget, amiből aztán az Androidos gyártók (elsőnek asszem a Huawei) kifejlesztették a kicsit is, amin már tényleg csak a kamera van.
Szóval ha esetleg ez tetszik, és hátul az ovális függőleges kamerasziget, akkor is van azért választék normális Androidosokból, például:
Xiaomi Pocophone F1
Xiaomi Mi 8 / Mi 8 Pro
Nokia 8.1
Huawei Nova 3
Huawei P Smart+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!