Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek iphone 11-nel ez...

Szerintetek iphone 11-nel ez normalis? Cserelik?

Figyelt kérdés
1 honapja vasarolt keszulekemnel allando hibak merulnek fel. Azzal kezdodott, hogy az alkalmazasokbol neha lefagy majd kilep es persze olyankor minden elveszik. Majd jott a masik a hiba, hogy a terero ingazik. Egy 30 ezer forintos telefon tereroje a maxon van mig ennek 1 csik vagy nincs (termeszetesen nem mindig csinalja de sok esetben) vagy hivasoknal a masikat alig hallom mintha a hataron lennek.. na ekkor javasoltak egy kartya cseret. Rendben kicserultek. De tovabbra is fenn all, es az is hogy kidobal a hivasokbol. Nagyon bosszanto hogy amire szukseges lenne nem tudom hasznalni es egy honapos keszulekrol beszelunk. T-mobile-ban vasaroltam (ott nem tudnak vele mit kezdeni) erdemes lenne ICenterbe bevinni? Foglalkozni fognak attol vele hogy nem fuggetlen a keszulek? Garancia van rajta boven..
2019. dec. 26. 08:37
 1/3 anonim ***** válasza:
67%

Csak nem ios 13 frissites utan csinalja mindezt? Nahaaat....

Gariba vissza, de gyorsan.

2019. dec. 26. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:
51%

"T-mobile-ban vasaroltam (ott nem tudnak vele mit kezdeni)"

Még szép, ők csak mobilokat árulnak.

"erdemes lenne ICenterbe bevinni? "

Ez az egy esélyed van. Hidd el, nem fognak érte jönni.

"Foglalkozni fognak attol vele hogy nem fuggetlen a keszulek? Garancia van rajta boven.."

Megmondják majd. Tőlük jobban mi sem tudjuk ezt.

2019. dec. 26. 09:04
 3/3 anonim ***** válasza:
74%
Istylet ajánlom, ha elérhető nálad. Gyorsak és korrektek, hétfőn beadtam, csütörtökön kezemben volt a zsír új készülék (remélem nem kezd rá megint valamelyik okos a "Nem zsír új!" vitára, ki lett tárgyalva, hogy nem ad már az Apple refurbished készüléket). Egyetlen baj van velük, szinte lehetetlen időpontot foglalni online. Erre viszont az a megoldás, hogy csak odamész időpont nélkül, és azt mondod, hogy szóban megbeszélted az egyik kollégával. Ha megkérdezi kivel, akkor már nem emlékszel rá. Nekem bejött.
2019. dec. 26. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!