Van még rajtam kívül olyan aki nem szereti a notchot, kamera kivágást? Nekem most egy Galaxy S7 van. Szerintem az utolsó normális telefon volt.
Szerintem meg az S3 volt az utolsó normális telefon, mert jó volt a mérete, és az akksija is kivehető volt.
Szánalom hogy mindig egy powerbank+kábellel kell járjak, hogy nehogy lemerüljön a telefonom.
Én sem vagyok nagy híve, de még mindig vannak telefonok ahol nincs notch hanem kicsit nagyobb a káva mint pl az új pixel.
Vagy esetleg olyan telefonok ahol valami mechanika oldja meg hogy eltűnjön a kamera mint pl. Egy OnePlus 7 pro vagy egy Asus zenfone 6.
Ezektől én nem félek személy szerint. Sokan tartanak tőle hogy plusz egy dolog ami el romolhat, de véleményem szerint ezeket a gyártók hatalmas figyelemmel csinálják hogy ne legyen rossz híre.
Egy OnePlus 7 pro-t használok magam is. Megjelenés óta. Faceunlockkal, ami azt jelenti hogy napi szinten kB 100szor jön fel a kamera és nem úgy látom hogy ez el fog romlani a jövőben.
Szó mi szó, igen rajtad kívül is vannak emberek akik nem szeretik a notchot de ki lehet kerülni.
Ui: ismerőseim szerint gyorsan meg lehet szokni a notch-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!