Van még normális méretű telefon 2-3évre?
Samsung párti vagyok
Galaxy A3 2017 esem van, vízálló, újlenyomatolvasos, gyorss és 100e alatt vettem.
JA ÉS ELFÉR A KEZEMBEN...
komolyan azért kell lassan ios-os telefont vennem mert az bele fér a zsebembe?
Ez az új A széria is... 5,9-6,5inc mik ezek? ez már nem telefon..
Ha Galaxy s7 ami talán elmegy de kb kinézetre ugyan ott lennék..
Tippek? Köszi
Samsung A40. 69 mm széles. A te mostanid pedig 66 mm
Képernyőméretet már nem érdemes nézni, mert össze-vissza mindenféle képarány létezik már, nem tudsz következtetni belőle a kézbefoghatóságra. Így marad a telefon szélessége.
Így van, mivel egyrészt a nyújtott kijelző is hatással van a képátlóra, másrészt a kijelzők ma már sokkal jobban kitöltik az előlapot, így használat és fogás szempontjából már nem igazán számít a kijelző mérete, ezért inkább azt nézd, hogy összességében mekkora a telefon előlapja, mekkora kényelmes Neked!
Amúgy sima 16:9 képarányú, kompaktabb méretű telefonokból ott van még a Sony Xperia XZ2 Compact és a Honor 9, amiknek erős hardverük van, szoftveresen pedig megkapják az Android 9.0-t, tehát 2-3 évre még simán lehet velük tervezni, viszont mindegyik valamivel 100 ezer Ft fölött kezdődik! Tanácsként közülük is én mindenképp a Honort ajánlom inkább, mert jobb minőségű megbízható telefon, jobb a kamerája is, és olcsóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!