Samsung A40, vagy Xiaomi Note 8?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyik lenne jó nekem, egy Samsung J3 2016 készüléket szeretnék cserélni. Mindig kiírja hogy nem elég a tárhely, a képek sem szépek, lassú is nagyon már. Nem tudok a kettő közül választani. Mindkét készülék 4/64, közel egyforma áron van, azért gondolkodom bennük.2019. dec. 18. 12:43
1/5 anonim válasza:
Nekem a Samsung van, jól teljesít. A Xiaomiról nem tudok véleményt mondani. Azt vedd meg, amelyiket megbízhatóbb bolt forgalmazza jó áron.
2/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi a fontos számodra, a kisebb méret (A40) vagy a 30 %al nagyobb sebesség és jobb akku (Redmi Note 8)
Kamerában nekem gyengébbnek tűnik a Note 8, de a különbség nem túl jelentős.
Én a Redmi Note 8at venném, mert gyorsabb.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
2019. dec. 18. 12:57
4/5 anonim válasza:
Kijelzőben, meg samsung veri kenterbe xiaomit..
Viszont xiaominak meg +1, hogy több szoftverfrissítést fog kapni valószínűleg android 12ig.
5/5 anonim válasza:
Ha sokat használod alacsony fényerőn a mobilt, vagy sokat olvasol rajta, a samsung amoled kijelzője nem túl ideális, van akinek bántja a szemét. Amoled PWM olvass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!