Hogy lehet hogy ugyanaz előfizetéssel a mobilon gyorsabb a net mint stickel?
Elavult a sticked: csak 3G-t ismeri, ráadásul a max. átviteli sebessége 7.2 Mbps.
Szerezz be új sticket. Az újak már ismerik az LTE-t (4G-t), nagyobb sebességre képesek.
Lehet a stick tényleg lassabb, ezt írják róla:
Download speeds up to 7.2 Mbit/s
* Upload speed up to 5.76 Mbit/s
De ezeknek csak a felét tudja sajnos.
49%-os a vétel, ubuntu iso letöltés alatt mozgattam, így pár centi is számít de meglett ahol már 5 megával tölt stabilan.
De viszont csak akkor jön 5 megával ha stabilan is töltök. Ha csak böngésznék akkor 5 perc mire bejön az index weboldala. De érdekes, ha iso töltés közben gyorsabb a böngészés is..
"Elavult de a max sebességet kellene tudnia így is nem?"
az az elméleti max sebesség, sosem foga tudni és sosem tudta.
A mobilodon mért sebesség is elég karcsú. Ahhoz képest nem nagy a különbség. Nekem 3G-n 20Mb le és 10mb fel, 4G-n meg 40 fölött le 20 fel. Kint az udvaron meg 90 vagy 100mb letőltés egy vidéki kis városban.
A Sticket használd UsB hosszabbítóval, hogy ne árnyékolja le a pc hátha jobb lesz vagy stabilabb. Szerintem neked sok a ping időd is, azért tölt be olyan lassan oldalakat
USB hosszabbítóval is szar. Laptoppal felmentem a padlásra, ott 6 megával tudott már letölteni, de feltölteni 1 megánál többel nem hajlandó.
Szóval akkor egész jól megközelíti az elméleti letöltési maximumot, igaz a feltöltést már nem. De backupnetnek jólesz így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!