Átlehet alakítani egy Toshiba Windovsz tabletet Android rendszerre?
Figyelt kérdés
Úgy tudom a Windovsz megvontta a támogatást ès azèrt nemmükődnek a programok a tabletten.2019. dec. 15. 06:19
1/10 anonim válasza:
Roviden: nem. Kifejhetnem hosszabban is, de akkor megsertodnel.
2/10 anonim válasza:
Mindent lehet, de egyszerű halandóként egyszerűbb ha veszel egy androidos tabletet.
3/10 anonim válasza:
Tegyél fel rá Debian-t, oszt jó napot! Azzal jobban járnál, bár ilyen helyesírással, kötve hinném, hogy tudnál bármilyen OS-t is rátelepíteni.
4/10 anonim válasza:
"Windovsz"
Az angolban is van "sz" betű, okostojás?
(Egyebeket hagyjuk...)
5/10 anonim válasza:
Telepíteni kell az Android x86ot, hátha működni fog:
6/10 anonim válasza:
Az én 6 éve megjelent tabletem tökéletesen működik Windows 10-zel. Pontosan milyen programok nem működnek? Milyen Windows-verzió fut rajta?
7/10 anonim válasza:
Lehet, hogy az Intel Atom CPU-ra gondol a kérdező.
8/10 anonim válasza:
Attól még működnie kellene (általánosságban). Amúgy Atom néven sokféle mobilprocesszort forgalmazott az Intel...
9/10 A kérdező kommentje:
6. Windows10 van rajta(ha jól emlèkszek),2ève nem dolgoztam rajta.
Tudtom szerint 8-as volt ès a szervisz be 10-re tettek.
Köszi mindenkinek a segitsèget ès ha valamit tudtok irjatok.
2019. dec. 16. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!