Ha egy telefonnak tönkremegy az aksija, attól lesz baja a simkártyának vagy az sdkártyának? Mondjuk szétolvad, elfüstöl stb?
Ha az akku kigyújtja a készüléket, akkor elolvadhatnak benne az általad említettek.
Egyébként nem.
És milyen gyakori ha kigyullad egy telefon úgymond?
És azt honnan lehet észrevenni? haverom telefonja aksija a hátlap levételekor erős füstszagot árasztott, de a kártyáknak kutyabaja se lett. igaz tűz nem volt de füstölt rendesen.
Ha kigyullad és ha felrobban az se használ nekik. Elég ritka az ilyen. De volt rá példa. Mint arra is hogy a töltő ráz meg embereket és azok meghalnak. Nagyon ritkák ezek az esetek, sok dolognak ami szinte valószínűtlen egyszerre kell megtörténnie és kész is a baj. Mivel ritka ezért nem foglalkozik vele az ember. Kb millióból 1 ilyen ha lehet hogy felpúposodik az aksi és még az semmi. Attól minden menthető. A kigyulladás vagy robbanás ritkább. De soha nem lehet tudni ugye hogy mikor lesz gáz.
Az valószínűbb, hogy az sd kártya hal meg, vagy lesz valami hibája és ott veszlik minden adat vagy nem lesz másolható és csak ott lesz rajta. SD kártyáról nézegetheted, míg el nem romlik, de az SD kártya meg használhatatlan lesz. Se másolni róla se rá nem tudsz semmit. És az SD kártya hibák viszonylag gyakoriak.
Én a fotókat szinkronizálom, így max. 1-2 utolsó kép veszhet el ha a teló porrá is ég.
19 éve kezdtem el, eddig minden egyes fotó és egyéb dolog megvan, amit meg szerettem volna őrizni, attól függetlenül, hogy egy pár teló már menthetetlenül tönkrement a kezem alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!