Amerikában miért népszerű az iphone? Magyarországon pedig nem annyira miért? Inkább az android.
Pajtás, megint mellébeszélsz, pedig már világosan leírtam neked a helyzetet. Hogy nem érted meg abból adódhat, hogy szellemi képességeid nem adottak hozzá, vagy funkcionális analfabéta vagy, vagy pedig pontosan érted, hogy mit írok, csak kötekedni akarsz.
De megismétlem a kedvedért: nincs beskatulyázva senki a hulladék telefonja alapján. Kritika azok felé a kis hülyegyerekek felé, vagy az életben semmit el nem érő lúzerek felé irányult, akik KIZÁRÓLAG azért fikáznak egy prémium Apple vagy Androidos-fos telefont, mert nekik nem jut olyan. Pedig egyébként életükben nem volt kezükben ötvenezer forintnál drágább telefon, ergo összehasonlítási alapjuk sincs, csak irigy lelkük megnyugvását hiszik azzal, hogy fikáznak valamit a megfelelő tudás nélkül. Hozok egy példát. Mi a véleményed az olyan emberről, aki anélkül fikáz egy filmet, könyvet, színdarabot, operát, stb, hogy egyébként látta/hallotta/olvasta volna? Nagyon várom a választ a kérdésre, nem pedig a mellébeszélést!
"Akkor leirom harmadszor: nem szidtam az Iphone-t,"
Egy szóval sem írtam, hogy te szidtad az iPhoneokat (prémium telefonokat). Azt írtam, hogy a lúzer, irigy kisgyerekek szidják valós ismeret és összehasonlítási alap nélkül. Hát hogy ezt te magadra vetted... tudod hogyan van a mondás, akinek nem inge, ne vegye magára!
Nem fogok képet küldeni. Nem tartozik ide, hogy jelenleg milyen telefonom van... legyen elég annyi, hogy nem iPhone. Direkt.
A kérdésre pedig a válaszomat el lehet olvasni a kérdés első oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!