Amerikában miért népszerű az iphone? Magyarországon pedig nem annyira miért? Inkább az android.
"Nem értem, miért kell összehasonlítani egy 50ezres Androidos telefont egy 200ezres iPhoneval.
Kb mintha a a 300ezres Swiftet hasonlítanád a 10milliós Mercihez."
Ott a pont! Ha meg már megbízhatóság: egy középkategóriás androidos telefon is simán elmegy 2-3-4 évig is akár, ha ésszel van használva (értsd: nincs teleszemetelve felesleges alkalmazásokkal, meg orrba-szájba frissítgetve stb.). És nem kínszenvedés a használatuk! De ezek nyilván nem az 50 ezres kategóriába tartoznak! A családban több középkategóriás is van, némelyik 2 éves elmúlt és semmi baja egyiknek se (nincsenek belassulva, nem fagynak le stb.). Szóval, nem egy 50 ezres telefonból kéne kiindulni, hogy így meg úgy sz.r az android rendszer!
Nincs kétségem efelől. Aki ennyire védi az olcsó fosokat, az csakis azért teszi, mert neki is csak ilyen jut.
Amúgy kikerülted a válaszom lényegét, de hát ezt már megszokhattuk itt.
Félreértetted pajtás. Én nem az Androidos telefonokat szidom. Én az ipari hulladék, értéktelen és használhatatlan telefonokat szidom, amiket még egy harmadik országbéli, okosabb felhasználónak sem lehet eladni. Csak hülyéknek. Továbbá nem az Androidos telefonokat szidom, hanem azokat az irigy kis hülyegyerekeket, akiknek ilyen vagy olyan okból nem jut prémium telefon (amivel nincs semmi gond, mert a nem szégyen ez), viszont kizárólag irigységből szidalmaz egy olyan dolgot, amit életében nem fogott még a kezében, ergo összehasonlítása, és kritikai alapja sincs emiatt.
Érted a különbséget?
Mondjuk nekem egy prémiumkategóriás, megbízható készülékem van -természetesen Android az operációs rendszere. Igaz, nem is 50000 forint volt az ára...
Akkor most mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!