Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik Xiaomi lenne jó nekem?

Melyik Xiaomi lenne jó nekem?

Figyelt kérdés
Most egy 8 gb Samsungom van, lassú is már, a képek sem túl szépek, mindig tele van a tárhely. Mikor megvettem, sokat volt szervizben is, így most már nem szeretnék Samut megint. Xiaomi telefonokat nézegettem, de olyan sokféle van, hogy nem tudok eligazodni, nem tudok dönteni melyik lenne jó nekem. Nincs nagy igényem, mostaninál nagyobb tárhely, gyorsabb legyen jóval, és szebb képeket is szeretnék. :) Játszani nem szoktam egyáltalán, netezés, youtube, kevés fészbuk, telefonálás, nagyjából ennyit kellene tudnia a Xiaominak. Szerintetek melyik lenne számomra a legmegfelelőbb?
2019. dec. 9. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Xiaomi Redmi 7A, igényeket amit írtál szerintem megfelel.

Vagy Mi A1/2/3.

7A-t és A1-et használtam, nagyon jó kis telefonok!

2019. dec. 9. 19:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, megnézem őket!
2019. dec. 9. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Mi 9T
2019. dec. 9. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
21%

Minek, ugyan? Netre, youtubera, Facebookra meg persze telefonálásra felesleges Mi 9T-t venni, ilyen igények mellett csak pénzkidobás.

2019. dec. 9. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyi pénzed van rá, de például a Redmi Note 8T ár-érték arányban brutálisan jó!
2019. dec. 9. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!