Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S 10 Pluszos...

Samsung Galaxy S 10 Pluszos telefonomról szeretném a képeket USB kábellel menteni a Notebookomra, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom lementeni notebookra a Galaxy S 10 telómról a képeket, mert valamért nem látom a laptopomon a telefonon lévő adatokat, pontosabban a telefont sem jelzi ki. Win 10-et használok. A gépházban az eszközöknél megjelenik a teló, de ennyi. Már próbáltam különféle samsung drivereket telepíteni, mindenféle segédprogramot, utoljára a samsung dex-et, de az el sem indult... azt is próbáltam működésbehozni, azán feladtam, mert rohadtúl felidegesígett ez az egész dolog. Aminek pár pillanatig kellene tartania, arra már vagy 6 órát kellett beleölnöm és még mindig nem vagyok előrébb. Tudtok nekem segíteni, hogy hogyan mentsem le a képeket a gépre?

#USB kábel #Windows 10 #usb connect problem #képek lementése mobilról pc-re
2019. dec. 7. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Amikor csatlakoztatod, a mobilon a legördülőben válaszd ki mit szeretnél (töltés, fájlátvitel, stb)!
2019. dec. 7. 14:10
 2/3 A kérdező kommentje:
De hiába választom ott is ki a képep átvitele lehetőséget, a laptopon nem látom a telefonon lévő képeket sajnos. Vagyis még a telefont sem látom...
2019. dec. 7. 14:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor küldd át őket e-mailben magadnak.
2019. dec. 7. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!