Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem indul el ez a játék...

Miért nem indul el ez a játék a telefonomon?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az Army of darkness defence c. játékot telefonon. Eddig minden telefonomon futott, de a mostanin nem(az előző Huawei P9 lite, a mostani Mate 20 lite). Az áruház fel sem dobja találatként, anetről leszedett apk szinte azonnal kilép.
2019. dec. 4. 21:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#8 És azzal mi a probléma?

A Samsunggal ellentétben ők össze tudtak rakni egy saját OS-t. Kínában van a felhasználóik zöme, ott amúgy is be van tiltva az összes Google-szolgáltatás.

Hidd el, nem az Android hiánya miatt fognak becsődölni, ha egyszer ez bekövetkezik...

És ezzel a tiltással leginkább csak a Google veszít néhány százmillió felhasználót.

2019. dec. 6. 20:10
 12/17 A kérdező kommentje:
#10: alkalmi játékos vagyok, leginkább csak telefonon. A gép előtt csak dolgozok. Tudod, telón wc-n, fürdés, utazás közben is tudok játszani... És a kedvenc filmemről készült játék, amit eddig évente 2x elővettem, de most már a hiányát érzem.
2019. dec. 6. 20:40
 13/17 anonim ***** válasza:

"A Samsunggal ellentétben ők össze tudtak rakni egy saját OS-t."

De még gyerekcipőben jár, alig éri el még az elavult Windows Phone szintjét.

"És ezzel a tiltással leginkább csak a Google veszít néhány százmillió felhasználót."

Nem. Pont hogy többség át fog állni ios-re vagy más márkájú telefonra. Ki az a hulye magyar aki megvesz egy telefon Google szolgáltatások nélkül? Ja bocs, egész európa!

A világon hol használják a legtöbben a telefont? Európában. Tehát pont hogy maga a huawei az, aki csomó embert fog veszíteni.

Kínában is inkább oppot vagy xiaomit vesznek.

2019. dec. 6. 20:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Utánanézek majd még, mit tudok tenni a helyzeteddel kapcsolatban.

Kínában rengetegen használnak Huaweit.

És amúgy is sok helyen vették már meg a Mate 30 szériát, Kínán kívül is.

Itt veszít felhasználókat a Google. Nem is keveset.

Amúgy szerinted nincs élet a Google után? ApkPure, Aptoide máris kettő független alkalmazásbolt, ahonnan le lehet tölteni mindent. És biztonságos is.

Androiddal meg a Huawei sokkal jobban jár, ha a saját OS-át teszi fel vagy leszerződne valamelyik nagy modder csoporttal. Például, ha mondjuk a Huawei telefonok hivatalosan is LineageOS-t futtatnának, annak sok ember örülne. Legalábbis a fejlesztők biztosan.

Nem kell ám elájulni attól, hogy nincsenek Google-szolgáltatások...Minden része pótolható.

2019. dec. 6. 21:04
 15/17 A kérdező kommentje:
Srácok! Az egy élő Istenre esküszöm, hogy felteszek "Melyik a jobb oprendszer telóra?" kérdést, ha valaki megoldja a problémámat. Nekem segítsetek lányok/fiúk, ne veszekedjetek!
2019. dec. 6. 21:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Ezért írtam, hogy igyekszek majd valami megoldást keresni.

Illetve megnézem hogy barátnőm Mate 20 lite-ján fut e, vagy az én P20 Pro-mon.

2019. dec. 6. 21:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Lépj a beállításokba ott Alkalmazások ott keresd ki a play áruház és adatok törlése

Vagy

Hard reset

2020. jan. 6. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!