LG G3 telefon tud -e mukodni akksi nelkul, csak toltorol?
Szoval a helyzet az, hogy par oraja magara hagytam a telot, a számítógépre kapcsolva USB-n keresztul es ugye toltodott.
Mikor haza ertem lattam, hogy se kep se hang csak a fekete kepernyo es meg se nyikkan. Nagyjából 3 eves. Arra gondoltam, hogy talan meghalt az akksi. Viszont ha kiveszem az akksit es csak radugom a toltore, akkor sem lehet bekapcsolni. Ez azt jelenti, hogy nagy valoszinuseggel a telo halalozott el, vagy lehet sima akksi halal is es akksi nelkul nem is lehet bekapcsolni?
Ha kicsit jobban megfigyelted volna, láthattad, hogy a telefon csak akksiról kapja az áramot, az a 3 réz pötty alul/felül valamelyik sarokban, tudod.
Akksi nélkül nem fogod bekapcsolni.
Nem az lényeg, hogy rézpötty, attól még mehetne USB-ről is.
De a telefon induláskor nagy áramot igényel, alacsony belső ellenállás mellett, amit az akku képes biztosítani. A töltésszabályzó önmagában nem.
#3 "és mégis mit akarsz tölteni aksi nélkül?"
Ezt a #2 válaszomra írtad?
Mert akkor nem sok fogalmad van egy töltésszabályzó működéséről, különös tekintettel a Li-ion CC/CV töltési karakterisztika elektronikai megvalósításairól.
3 éves teló = 3 éves akksi. Vele együtt öregszik az akksi. Ki kell cserélni.
Én a helyedbe megtartanám a telefont (ki is cserélném az akksiját), mivel ez még egy normális telefon. Nem úgy mint a maiak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!