Hogyan tudok képet átmenteni bármilyen más eszközre?
Van egy régi telefonom ami tele van számomra fontos képekkel és nem szeretném ha elvesznének, még ha nem is a legjobb minőségűek. Hogyan tudom átmenteni őket valami korszerűbb eszközre? Számítástechnikai boltokban vagy esetleg mobil boltokban foglalkoznak ilyennel?
Egyébként a telefon ennyire régi: SAMSUNG X640
Sajnos még bluetooth sincs rajta :/
Előre köszönöm a segítséget. :)
El tudod vele küldeni MMS-ben.
Gépen usb
Telefonon google drive vagy google fotók
Lehet, hogy vannak itt félvak hozzászólók, akiknek nem sikerült detektálni a #1 válaszban, hogy milyen kábel szükséges ehhez a telefonhoz.
Komolyan azt hiszitek, hogy normál USB-kábel?
Erről beszélünk?
"Wap" képes ,de wifi nincs.
Ha van hozzá simkártyád,van rajta "gyári böngésző", drivera vagy felhőtárhelyre.
Illetve nem tudom milyen a töltőkábele,hobbi mobilosok/pc-sek talán tudnak " áthidaló kábelt,vagy gépre húzni.
(Én édesapám Nokia N70-ével jártam így,facebook csoportra feltéve akadt segítőkész ember,aki nem csak elmagyarázta,de át is mentette a tartalmakat {amúgy helyi pc bontó és szervíz})
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!