Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csinál gyenge minőségű...

Miért csinál gyenge minőségű képeket a Samsung Galaxy A70?

Figyelt kérdés

A legnagyobb felbontással is rosszak a képek, fakók a színek.

Ha zoomos képet csinálok, a tárgyak körbe vannak rajzolva fehér vagy fekete vonallal.

Jó fényviszonyok között is ugyanez a helyzet.

Ha a legnagyobb felbontással (32MP) fényképezek, nem lehet vakuzni manuálisan, csak akkor vakuzik ha úgy gondolja hogy sötét van.

Ha átállítom 12 megapixelre és akkor lehet vakuzni manuálisan és így sokkal jobb a kép mint 32 MP-lel vaku nélkül.

Ergo jó lenne ha 32 MP-lel is lehetne vakuzni.

Professzionális módban is csak 3 dolgot lehet állítani:

ISO, WB, fényerősség.

32 megapixellel 5MB-os képeket csinál. Nem tudom hogy tömöríti vagy miért ilyen kicsi.

Az előző telefonom Asus zenfone 3 Max 16 megapixellel fotózott, 6-8 MB-os képeket csinált és az a szomorú hogy nem csinál rosszabb képeket mnint a samsung a 70.

És ott manuális módban sokkal több mindent lehetett beállítani.

2019. nov. 26. 17:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A féjlmérettel nincs gond, az én Huawei P20 Pro-m a 40 Mpx-es, 7296x5472 felbontású képeket 7,11 Mb körül tárolja.

Mondom, szerviz.

2019. nov. 26. 18:33
 12/14 A kérdező kommentje:

Hiába viszem szervizbe mert nem hibás a telefon elvileg.

Mondom hogy ez a harmadik ilyen telefon amit kipróbáltam és minegyik ugyanolyan.

2019. nov. 26. 18:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hibás, sajnos ilyen benne a kameraszenzor. Annak a sajátossága az a kontúr, főleg távoli tájfotóknál nagyon észre venni, erdő felett, nagyon zavaró sajnos.

Én is mindent kipróbáltam, de sajnos az A szériát így tették be a közép kategóriába. Nagyot csalódtam benne. Az előző LG G5 telefonomon nem volt észrevehető ez a jelenség.

Én már eldöntöttem, egy évig még elvergődök vele, aztán csere.

2019. nov. 26. 18:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Rákerestem a szenzor típusa alapján, hogy milyen telefonokban van benne, megnéztem azok tesztfotóit is, és ugyanez a jelenség.
2019. nov. 26. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!