Miért csinál gyenge minőségű képeket a Samsung Galaxy A70?
A legnagyobb felbontással is rosszak a képek, fakók a színek.
Ha zoomos képet csinálok, a tárgyak körbe vannak rajzolva fehér vagy fekete vonallal.
Jó fényviszonyok között is ugyanez a helyzet.
Ha a legnagyobb felbontással (32MP) fényképezek, nem lehet vakuzni manuálisan, csak akkor vakuzik ha úgy gondolja hogy sötét van.
Ha átállítom 12 megapixelre és akkor lehet vakuzni manuálisan és így sokkal jobb a kép mint 32 MP-lel vaku nélkül.
Ergo jó lenne ha 32 MP-lel is lehetne vakuzni.
Professzionális módban is csak 3 dolgot lehet állítani:
ISO, WB, fényerősség.
32 megapixellel 5MB-os képeket csinál. Nem tudom hogy tömöríti vagy miért ilyen kicsi.
Az előző telefonom Asus zenfone 3 Max 16 megapixellel fotózott, 6-8 MB-os képeket csinált és az a szomorú hogy nem csinál rosszabb képeket mnint a samsung a 70.
És ott manuális módban sokkal több mindent lehetett beállítani.
A féjlmérettel nincs gond, az én Huawei P20 Pro-m a 40 Mpx-es, 7296x5472 felbontású képeket 7,11 Mb körül tárolja.
Mondom, szerviz.
Hiába viszem szervizbe mert nem hibás a telefon elvileg.
Mondom hogy ez a harmadik ilyen telefon amit kipróbáltam és minegyik ugyanolyan.
Nem hibás, sajnos ilyen benne a kameraszenzor. Annak a sajátossága az a kontúr, főleg távoli tájfotóknál nagyon észre venni, erdő felett, nagyon zavaró sajnos.
Én is mindent kipróbáltam, de sajnos az A szériát így tették be a közép kategóriába. Nagyot csalódtam benne. Az előző LG G5 telefonomon nem volt észrevehető ez a jelenség.
Én már eldöntöttem, egy évig még elvergődök vele, aztán csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!