Telefonvásárlás, melyiket válasszam?
iPhone 8
Galaxy A50 / 70
P30 lite
Lol... az iPhone a másik kettőhöz képest teljesen más árkategória... Nyilván amúgy felejtős, mert 2GB RAM és túlárazott vacak.
A Samsung mellett szól az Amoled kijelző, de a P30 Lite-ot is nagyon tudom ajánlani, nekem olyan van és kifogástalan: soha meg se röccen, szép kijelző, jó kamera, brutális mennyiségű tárhely és rendszeres frissítések.
Akkor méginkább javasolni tudom neked a P30 Lite-ot.
P9 Lite 2017-ről váltottam, kizárólag azért, mert a 16GB tárhely már kevés volt.
P30 Lite-ban 128GB van. Most egy rakás olyan app fent van, amit anno helyhiány miatt nem tettem fel és még így is 90GB szabad. A kamera tökéletes, az akku 2 napot simán kibír, a rendszer gyors, nem szaggat.
"Ezekben az Galaxy A szériákban nem is gondolkodtál?"
Rövid ideig. Megnéztem, a szoftver egész tűrhető, az ár/érték arány jó. De miután kiderült, hogy a Huawei-en marad az Android még egy jó darabig, ezért inkább maradtam én is a Huawei mellett. Annak tetszik a szoftvere, menüje, stb.
Ha esetleg 3-4 év múlva, mikor ezt le akarom cserélni már nem lesz Androidos Huawei, na akkor veszek Samsungot.
Szerintem egyértelmű hogy iPhone
Soha nem vennék androidost😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!