Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megvennétek ezt a telefont?...

Megvennétek ezt a telefont? Használ vki ilyet?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 18. 22:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kínaiak, de nem mindegy, hogy Jang Lee egy sufniban szereli össze éhbérért, vagy egy ellenőrzött gyárban, maximális odafigyeléssel állítanak elő telefont, magas minőségű anyagokból.
2010. júl. 18. 22:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Én egyszer belefutottam egy ilyenbe és megis bántam...nekem eszembe se jutott azlrt megveni mert hasonílt az phonra csak pici volt és jól nézett ki...de egy vacak semmit nem ér az egész telefon. Zúg a hangszorója nem érteni rajta a másikat az érintész alig érzékeli és az aksija lemerült 3 óránkétn és enm is töltött fel rendesen...Semmit nem ér.
2010. júl. 18. 23:14
 13/19 anonim ***** válasza:
nehogy megvedd, mert ezek mind gagyik nagyok ismerösömnek volt hasonló és rémálom volt...
2010. júl. 19. 01:08
 14/19 anonim ***** válasza:

Elegem van ezekből a szar kínai telefonos kérdésekből

Napi 5000000 ilyen kérdést beírnak egy vaterás linkkel, hogy megvegyem-e ezt a telefont? A válaszom az összes ilyen gyökérnek: Ne ne vedd meg, és ne írj ki több ilyen kérdést.

2010. júl. 19. 09:45
 15/19 anonim válasza:

Helló!

Hon-Kongi,Kínai telók?!

Megpróbálom a netről szerzett és személyes véleményem leírni...

Az I-phone klónok(menü,külalak,stb.)között vannak kimondottan PROBLÉMÁS típusok:(Cect)I9+++,Sciphone(ezt már szintén másolják...:-D)és a mini változataik,valamint az ilyen kinézetű(mert népszerű forma)sufnituning készülékek.Nem sikerül teljesen magyarítani,hamar lemerül,az érintő képernyő nehezen kalibrálható,pontatlan,3-6 oldalas menü,amely olyan mint egy felsorolás(de nem használható,rendezhető)szoftver hibák,filléres műanyagok,és még sorolhatnám... Az élettartamuk 1 hét(!) és 4-5 hónap között mozog... Aztán (ha szerencsés vagy) szervíz,(ha nem) kuka.

Viszont a full érintőképernyős telók között sok jó tipus van. Érdemes a fórumokon böngészni,mielőtt beleugrasz egy "kicioccó vegyedmegnemmegbánoa" többé meg nem található "eladó" készülékét.

Többnyire a :Wi-Fi,Bluetooth,Java,(legalább!)1.3 megapixel(nem laxpixel!)vakus,G-szenzoros,shake funkciós,direkt(nem átalakítós)2.5/vagy 3.5/mm "jack" headset-es,min.1500mA-es akksijú,8-16Gb-ig bővíthető készülékeket (esetleg:GPS, Windows 6.5)már talán érdemes megvenni.

A"kutatásaim" alapján a hasonló paraméterekkel és BILLENTYŰZETTEL rendelkező típusok megbízhatóbbnak tartósabbnak tűnnek...

Gyakori hiba: a leejtésből származó kijelzőtörés...(többnyire az "érintő-plexi"törése ami Kínából beszerezve sokszor kevesebb mint a postaköltség)a pótlása néhány ezres(Változó,de állt.:4-8e.)+postaköltség:-D !

Az analóg TV némi rendszerbeállítás(BG,PAL.,stb) és hangolás után,többnyire élvezhetővé válik.

2010. júl. 19. 10:07
 16/19 anonim válasza:
Természetesen: Hong-Kong-it akartam írni... Bocs az esetl. hibákért ;-D
2010. júl. 19. 10:10
 17/19 anonim válasza:
Ilyen oldalról nem venném meg.
2010. júl. 19. 14:27
 18/19 anonim válasza:
Vannak boltok, ahol megfoghatod,kipróbálhatod,kérdezhetsz. Az áruk kb. a 2-2.5-szerese a neten rendelteknek,viszont kapsz egy év garit,és azonnal elviheted.
2010. júl. 19. 16:05
 19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Nem vettem meg.:)
2010. júl. 21. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!