Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megvennétek ezt a telefont?...

Megvennétek ezt a telefont? Használ vki ilyet?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 18. 22:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ha ilyen márkátlan, ócska kínai vacakkal akarod égetni magad akkor vegyed, egyébként meg semmiképp ne!
2010. júl. 18. 22:25
 2/19 anonim ***** válasza:

Jól néz ki:)

Olyan mint egy iPhone.

2010. júl. 18. 22:25
 3/19 anonim ***** válasza:

ja igen első! Mert egyeseknek arra való a telefon, hogy minnél menőbb legyen, ami nem márka és persze nem legújabb kiadás, az már ciki!

Semmi baj nincs ezzel a telóval így ránézésre. Viszont én nem vennék így netről semmit licitelve, hiába van oda írva, hogy új, és hibátlan. Azért az a biztosabb amit én veszek magamnak....ha hibás tudok reklamálni.

2010. júl. 18. 22:33
 4/19 anonim ***** válasza:

hát szerintem meg nem olyan mint egy iphone xDDDD :'D

elég csúnya, és én nem ajánlom mert kínai. húgom egyszer vett egy ilyen kínai vackot mert megtetszett neki külsőre, mondanom sem kell hogy nagyon ócska volt, akku alig bírta, és hamar tönkrement...

2010. júl. 18. 22:34
 5/19 anonim ***** válasza:
Ha tetszik neked, nyugodtan vedd meg. Tudod az iránytűt, és a puskaport is a kinaiak találták föl. Amelyik ország ilyent tud gyártani, az már nem semmi. Ha a telcsit használati tárgyként veszed, akkor jó lesz ez. Ha dicsekedni akarsz vele, akkor vegyél aranyból.
2010. júl. 18. 22:35
 6/19 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Pont hogy azok vesznek ilyen kínai iphone klónokat akiknek nincsen pénzük és villogni akarnak.

Én egy 3 éves Nokiát használok és cikinek érzem ezeket az utánzatokat.

Egyszerűen borzalmasak! A kezelésük, minden! Látszik hogy kínai vacak, már a menüből, a képernyőből.

Nem ajánlom, 15 ezer forintból már lehet venni kellemes kis minőségi telefonokat amik szarrá alázzák ezeket.

2010. júl. 18. 22:36
 7/19 anonim ***** válasza:
miért az iPhone meg a Nokia meg stb. azok nem kínaiak?:D
2010. júl. 18. 22:37
 8/19 anonim ***** válasza:

Nem ugyan az ha kínában gíártják le az odaszállított alkatrészekből a telefont, mint amikor az ottani illegális gyárakban a lehető legolcsóbb anyagokból saját gagyi szarokat fejlesztenek ki és tolják be Európába.

Vannak szuper kínai termékek, de azoknak áruk is van.

2010. júl. 18. 22:40
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem. Egyrészt, a típusa nem valami ismert nálunk, ez pedig azzal jár, hogy vagy nincs márkaszervíze, vagy csak pesten (de az se valószínű), így, ha gond van vele, vagy fizeted az árának többszörösét, vagy veszel egy másikat. Én biztos nem venném meg. Ráadásul olcsóbbért nagyságrendekkel okosabb telókat kapni. Nézd meg: szörnyen kicsi belső memória, olyan xar kamera, ami évekkel ezelőtt is annak számított, nincs JAVA támogatás, ami nemcsak játékokhoz, hanem jobbféle programokhoz is kellene, és még a jó ég tudja, mi. Az egyetlen előnye a 2 Sim, de semmi más jót nem tudok róla. Ennél még egy Samsung Monte is többet tud, ha érintőst akarsz, pedig az sem a legokosabb. Ha már telefont veszel, vegyél valami normálisat.
2010. júl. 18. 22:41
 10/19 anonim ***** válasza:

A baj az, hogy a pénztelenek azért villognak ilyenekkel, mert ez az elvárás, ha nem akarnak lemaradni (nem mindenki olyan éles szemü mint te, hogy kiszúrják mi az utánzat:)

Nekem van egy nagyon régi nokiám, meg egy 3 éves sony ericssonom. Gyakran használom a régi nokiát, volt alkalom, hogy sms-t olvastam az utcán, jött egy "menő kis pics@" ,jól megnézte a nokiát,aztán röhögött egy jót....hányok az ilyen menő nem menő felfogástól, de ha neki ettől jobb a napja, akkor csak tessék...:D

2010. júl. 18. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!