Jól néz ki:)
Olyan mint egy iPhone.
ja igen első! Mert egyeseknek arra való a telefon, hogy minnél menőbb legyen, ami nem márka és persze nem legújabb kiadás, az már ciki!
Semmi baj nincs ezzel a telóval így ránézésre. Viszont én nem vennék így netről semmit licitelve, hiába van oda írva, hogy új, és hibátlan. Azért az a biztosabb amit én veszek magamnak....ha hibás tudok reklamálni.
hát szerintem meg nem olyan mint egy iphone xDDDD :'D
elég csúnya, és én nem ajánlom mert kínai. húgom egyszer vett egy ilyen kínai vackot mert megtetszett neki külsőre, mondanom sem kell hogy nagyon ócska volt, akku alig bírta, és hamar tönkrement...
Első vagyok. Pont hogy azok vesznek ilyen kínai iphone klónokat akiknek nincsen pénzük és villogni akarnak.
Én egy 3 éves Nokiát használok és cikinek érzem ezeket az utánzatokat.
Egyszerűen borzalmasak! A kezelésük, minden! Látszik hogy kínai vacak, már a menüből, a képernyőből.
Nem ajánlom, 15 ezer forintból már lehet venni kellemes kis minőségi telefonokat amik szarrá alázzák ezeket.
Nem ugyan az ha kínában gíártják le az odaszállított alkatrészekből a telefont, mint amikor az ottani illegális gyárakban a lehető legolcsóbb anyagokból saját gagyi szarokat fejlesztenek ki és tolják be Európába.
Vannak szuper kínai termékek, de azoknak áruk is van.
A baj az, hogy a pénztelenek azért villognak ilyenekkel, mert ez az elvárás, ha nem akarnak lemaradni (nem mindenki olyan éles szemü mint te, hogy kiszúrják mi az utánzat:)
Nekem van egy nagyon régi nokiám, meg egy 3 éves sony ericssonom. Gyakran használom a régi nokiát, volt alkalom, hogy sms-t olvastam az utcán, jött egy "menő kis pics@" ,jól megnézte a nokiát,aztán röhögött egy jót....hányok az ilyen menő nem menő felfogástól, de ha neki ettől jobb a napja, akkor csak tessék...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!