Iphone 8 plus akku szikrázott. Kikapcsolt állapotba sérülhetett e a telefon?
Figyelt kérdés
Képernyőt cseréltem a 8 plus omon, és fogalmam sincs hogyan, ráesett egy csavarhúzó, heggyel az akkura... persze mindjárt kisült. ki volt kapcsolva a telefon. Nemtudom rendeljek e hozzá újat, vagy kaphatott más is a telefonba.2019. nov. 20. 22:48
1/6 anonim válasza:
hát ezt innen honnan tudnánk....
én összeraknám aztán lesz ami lesz.
2/6 anonim válasza:
Te a szikrázásra mondod, hogy "kisült", de ez csak egy ilyen laikus fogalmazás.
Amikor egy akkut vagy kondenzátort kisütünk, az teljes kisütést, lemerítést jelent a szakmai nyelvezetben.
Te "csak" egy zárlatot okoztál, ami magának az akkunak nem árt általában (ebben az esetben), mert ezek elektronikus védelemmel ellátott akkuk.
Bele van integrálva a tokjába a védelem.
De tudható az is, amikor egy laikus ezt így előadja, okozhatott más kárt is, úgyhogy most már inkább próbáld ki, hogy mi "sül ki" ebből. (Ez viszont egy konyhai hasonlat volt.)
3/6 A kérdező kommentje:
igaz én laikus vagyok, csak gyakran törtem a kijelzőimet és mindíg cseréltem, szóval a csavarhúzó gondolom zárlatot kozott. Akkor a telefonba tehetett e kárt kikapcsolt állapotába.(ha ezt így meglehet mondani esetleg)?
2019. nov. 21. 06:49
4/6 anonim válasza:
Nem lehet megmondani, többesélyes.
De nem értem, hogy miért nem folytattad a munkát és akkor már tudnád.
Lefagytál az ijedségtől?
5/6 A kérdező kommentje:
Nyilván mert nem volt még egy aksim
2019. nov. 21. 14:34
6/6 anonim válasza:
Miért, meggyőződtél róla multiméterrel, hogy nem ad le feszültséget? Mert ezt eddig nem említetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!