Galaxy S10e vagy Iphone 8 éri meg jobban?
Mind kettoert azonos aron juttnek hozza.
Telejesitmeny,KAMERA,Uzemidoben melyik telefon a jobb?
Igen eddig android parti voltam es jobban tetszik mint az Ios de a Iphone (6s) kamerajaban eddig meg nem csalodtam, sok galaxy kameraban meg mar igen.
Nekem S10e-m van, elég jó a kamerája, főleg egy 110 centis TV-re kirakva is. Soha nem fagy a telefon, rendkívül gyors. Minden oké vele. Lényegi különbségek:
Az akksija az s10-nek 3100 mah
Iphone 1821 mAh
Kijelzője viszont nagyobb 1 collal a samsungnak ergo indokolt a nagyobb akksi. Nézz róla youtube videókat egyébként, ott összehasonlítják.
Szerintem XR vegyél inkább vagy 8 plus-t én most készülök venni XR vagy 11-ez iPhone 8-ról váltok egyetlen ok már túl kicsi nekem a kijelző.
És a legjobb, hogy 5 évig megkapod a legújabb Ios-t rá, na ez a Galaxy s10 -tol nem várható el
"iPhone 8-ról váltok egyetlen ok már túl kicsi nekem a kijelző."
Neked lesz új telefon vagy neki? Inkább kérdezd meg tőle, hogy mekkora a max kijelző amit el tud viselni!
"na ez a Galaxy s10 -tol nem várható el"
Totális hozzá nem értés. A csúcskategóriás telefonokra bőven jön addig frissítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!