Kata2005 kérdése:
Az lenne kérdesem hogy szerintetek melyiket éri jobban megvenni az iphone xs-t vagy az iphone 11-et?
Figyelt kérdés
Sok idelye gondolkozok mar ezen de nem tudom eldonteni mert nekem az xs-nek jobban tetszik a kinezete viszont a 11-meg kicsit olcsobb is lehet hogy jobb is?2019. szept. 22. 17:32
1/8 anonim válasza:
Szerintem az IPhone XS jobb. A kinézete is, és nekem jobban is jön be (ne kérdezd miért).
Ha van rá pénzed, akkor vedd meg az xs-t, de ha nincs annyi, de van a 11-re akkor meg azt.
A kérdésből feltételezem, van pénzed mind a kettőre.
Ez az én véleményem, kérlek ne pontozzatok le.
2/8 anonim válasza:
Külsőt leszámítva nem sok különbség van a kettő között, a 11 nek jobb a kamerája meg kapott egy kevés hardver erősítést mivel mégiscsak újabb. A leírásod eléggé összezavaró tud lenni, azt vedd meg amelyik jobban tetszik.
6/8 anonim válasza:
én pont ugyanígy voltam és XS-t választottam.
XS: rosszabb hardver, rosszabb kamera (mindkettő minimálisan), minőségibb kidolgozás, jobb kijelző, akksi talán valamivel rosszabb, nincs benne a Face ID újítás
kb ennyit tudok mondani
7/8 anonim válasza:
talán a leggyengébb pontja a 11-nek a kijelző mert az valami förtelmes egy ilyen drága készülékhez képest. Ha ez nem zavar téged és nem kell az amoled adta előnyök meg a picivel vékonyabb káva akkor 11 tökéletes. Egy évig tovább kap updatet,mindenben a kijelzőn kívül jobb az xs-nél. Dizájn az meg a te döntésed melyik jobb.
8/8 anonim válasza:
Igen igaza van az előttem szolonak.
Ha nem volt meg oled kijelződ akkor a 11 kijelzője is simán jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!