Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik jobb...

Sajtkuka14c kérdése:

Szerintetek melyik jobb telefon egy átlagos ember felhasználónak egy iphone 11 vagy iphone 11 pro?

Figyelt kérdés

2019. nov. 17. 09:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Átlagosnak egyik se.
2019. nov. 17. 09:42
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Ugyanazon a véleményen vagyok, mint az első.
2019. nov. 17. 10:02
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Én is átlagosnak gondolom magam, és meg se fordulna a fejemben hogy ezek bármelyikét vegyem meg.
2019. nov. 17. 10:27
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Átlagosnak bőven elég egy xiomi vagy huawei, vagy samsung. Még ezeknek sem használják ki minden funkcióját. Megy a zenehallgatás, netezés, meg esetleg fényképezés, nagy átlagban erre használják a telefont.
2019. nov. 17. 12:00
 5/11 anonim ***** válasza:
20%

én átlagos felhasználó vagyok és 11 prot vettem.

A fanyalgók meg egyenek ecetes nyúlbogyókat, hátha vidámabbak lesznek tőle. :)

2019. nov. 17. 13:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem fanyalgok, ha van rá pénze másnak, felőlem vwhet telefont akár 1 misiért is, az az ő dolga, ha neki az kell vegyen azt. Én nem adok ki egy telefonért ennyi pénzt, ez meg az én dolgom. Nekem tökéletesen működik még a 2016-os, huawei p9 lite. Amire használom arra bőven elég. Érdekes én nem tapasztalok semmilyen fagyást, meg lassulást, amiket összeszoktak hordani. Kp. ki tudtam fizetni, nem terhel miatta semmilyen hitel, tökéletes.
2019. nov. 17. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:

#5 és az miért jó neked?

vágom hogy státuszszimbólum meg minden, én sem vennék más miatt olyan telefont, amit nem tudok kihasználni

2019. nov. 17. 14:45
 8/11 anonim ***** válasza:
7%
#5 és az miért jó neked? Sokuknak azért jó a több százezres telefon, hogy tudjanak villogni, milyen f..a gyerekek, eltudtak intézni egy törlesztő részletet, de teljesen egyedül, apa és anya nélkül. :)
2019. nov. 17. 14:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Most csak az kérdeztem hogy melyik éri meg jobban nem azt hogy miért ne vegyek
2019. nov. 17. 15:58
 10/11 anonim ***** válasza:

11 pro-nak kisebb a kijelzője, nagyobb a kijelző felbontása, ips helyett oled a panel, meg ugye +1 kamera, és mindezért több mint 100ezer forinttal drágább.

Amúgy baromi undorító, hogy az Apple képes egy több, mint negyedmilliós mobilba (iphone 11) IPS kijelzőt rakni. Hihetetlen, mekkora parasztok.

2019. nov. 17. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!