Sajtkuka14c kérdése:
Szerintetek melyik jobb telefon egy átlagos ember felhasználónak egy iphone 11 vagy iphone 11 pro?
Figyelt kérdés
2019. nov. 17. 09:38
2/11 anonim válasza:
Ugyanazon a véleményen vagyok, mint az első.
3/11 anonim válasza:
Én is átlagosnak gondolom magam, és meg se fordulna a fejemben hogy ezek bármelyikét vegyem meg.
4/11 anonim válasza:
Átlagosnak bőven elég egy xiomi vagy huawei, vagy samsung. Még ezeknek sem használják ki minden funkcióját. Megy a zenehallgatás, netezés, meg esetleg fényképezés, nagy átlagban erre használják a telefont.
5/11 anonim válasza:
én átlagos felhasználó vagyok és 11 prot vettem.
A fanyalgók meg egyenek ecetes nyúlbogyókat, hátha vidámabbak lesznek tőle. :)
6/11 anonim válasza:
Én nem fanyalgok, ha van rá pénze másnak, felőlem vwhet telefont akár 1 misiért is, az az ő dolga, ha neki az kell vegyen azt. Én nem adok ki egy telefonért ennyi pénzt, ez meg az én dolgom. Nekem tökéletesen működik még a 2016-os, huawei p9 lite. Amire használom arra bőven elég. Érdekes én nem tapasztalok semmilyen fagyást, meg lassulást, amiket összeszoktak hordani. Kp. ki tudtam fizetni, nem terhel miatta semmilyen hitel, tökéletes.
7/11 anonim válasza:
#5 és az miért jó neked?
vágom hogy státuszszimbólum meg minden, én sem vennék más miatt olyan telefont, amit nem tudok kihasználni
8/11 anonim válasza:
#5 és az miért jó neked? Sokuknak azért jó a több százezres telefon, hogy tudjanak villogni, milyen f..a gyerekek, eltudtak intézni egy törlesztő részletet, de teljesen egyedül, apa és anya nélkül. :)
9/11 A kérdező kommentje:
Most csak az kérdeztem hogy melyik éri meg jobban nem azt hogy miért ne vegyek
2019. nov. 17. 15:58
10/11 anonim válasza:
11 pro-nak kisebb a kijelzője, nagyobb a kijelző felbontása, ips helyett oled a panel, meg ugye +1 kamera, és mindezért több mint 100ezer forinttal drágább.
Amúgy baromi undorító, hogy az Apple képes egy több, mint negyedmilliós mobilba (iphone 11) IPS kijelzőt rakni. Hihetetlen, mekkora parasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!