Telenor vagy Vodafone a jobb mobilszolgáltató?
félig üres/félig teli pohár esete...
mindig vannak elégedetlen ügyfelek mindegyik szolgáltatónál, akik folyamatosan szidják...aztán átmennek egy másikhoz, és rájönnek, hogy ott is vannak gondok...meg vannak elégedett ügyfelek is, akik meg határozottan fognak ajánlani valamit, mert nekik bevált.
szóval nincs jobb vagy rosszabb, egyéni ízlés kérdése. ma már az se befolyásolja, hogy területileg hol használná az ember, mert minden szolgáltató eléggé lefedte már az országot.
A vodafonet (vagyis vizezett fón) csak vörös proletárok használják.
A minősége is mint a kommunizmusé.
Te már csak tudod...
És azt is tudod, hogy a kedvenc édességed neve (M&M's) nem "Mészáros és Mészáros"-t jelent?
Voltam telenoros, igaz annak már vagy 5-6 éve.
Békés megyében a házban "csak segélyhívás" udvaron meg nagynehezen bejött a 2G/GSM, olyan 1-2 csíkkal. A vonal szakadozott, internet egyáltalán nem ment vele.
Nemzetközi vasúti fővonal, magyar határ mentén (Lőkösháza) majdnem ugyanez.
Ki kellett centizni, hogy hol van térerő, de ha bemozdultam már meg is szakadt....
Vodafone-os egyik haverom, Esztergomban amikor egy online játékot (Arena of Valor) játszottunk közösen, akkor nála mindig megakadt, majd az én netemre lépve érdekes módon neki is működött minden.
Volt, hogy a voda hálózatáról néhány oldal rosszul jelent meg, hibásan vagy egyáltalán nem. De amikor az én netem használta, behozott mindent.
Én telekomos vagyok, lehet, hogy drágább, de a mai napig ott, ahol a telenor elvérzett, a voda meg akadozott, nekem 0-24 volt 4G (szinte) maximális lefedettséggel (70-80 mbitet stabilan tartja most is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!