Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telenor vagy Vodafone a jobb...

Telenor vagy Vodafone a jobb mobilszolgáltató?

Figyelt kérdés
E két szolgáltató közül melyik a jobb? A Telenor változott valamit a 25%-os állami részesedés miatt?

2019. nov. 16. 19:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%

félig üres/félig teli pohár esete...

mindig vannak elégedetlen ügyfelek mindegyik szolgáltatónál, akik folyamatosan szidják...aztán átmennek egy másikhoz, és rájönnek, hogy ott is vannak gondok...meg vannak elégedett ügyfelek is, akik meg határozottan fognak ajánlani valamit, mert nekik bevált.

szóval nincs jobb vagy rosszabb, egyéni ízlés kérdése. ma már az se befolyásolja, hogy területileg hol használná az ember, mert minden szolgáltató eléggé lefedte már az országot.

2019. nov. 16. 19:43
 2/24 anonim ***** válasza:
92%
Én voltam vodás is és most vagyok telenoros. Én a vodát jobban szerettem. De ott meg vacak csomagokat kínálnak cserébe horror áron. Telenor mégiscsak jobb csomagokat kínál.
2019. nov. 16. 19:59
 3/24 anonim ***** válasza:
6%

A vodafonet (vagyis vizezett fón) csak vörös proletárok használják.

A minősége is mint a kommunizmusé.

2019. nov. 17. 00:09
 4/24 anonim ***** válasza:
94%

Te már csak tudod...

És azt is tudod, hogy a kedvenc édességed neve (M&M's) nem "Mészáros és Mészáros"-t jelent?

2019. nov. 17. 18:05
 5/24 anonim ***** válasza:
87%
Feltöltőkártyásoknak kizárólag a Vodafone. Ott 19 Ft a percdíj, a Telenornál 25. Az testvérek között is 6 Ft-tal több. Ha egy hónapban telefonálsz 90 percet, akkor 540 Ft-tal többet hagysz náluk havonta. Megéri?
2019. nov. 18. 19:35
 6/24 anonim ***** válasza:
95%
A Vodafone a legjobb.
2020. ápr. 10. 23:13
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
A Vodafone a lefedettség és az árak terén is jobb.
2020. máj. 12. 23:16
 8/24 anonim ***** válasza:
38%
Voltam Vodafonos, de nemkéne többet. Így maradtam telenoros, évek óta az vagyok semilyen negativumot nem tudok rá mondani,mig vodával voltak problémáim
2020. máj. 13. 17:55
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gondom vele, Vodafonos vagyok. 4G van már a Dunakanyarban is. Erdőben egy biciklista elesett, megsérült, a fia szaladt utánunk, hogy hívjunk mentőt, mert az övé nem működik. Telenoros volt. Két telefonnal próbáltuk, de csak az enyém működött. Mire leértünk, jött is a mentő.
2020. máj. 14. 00:13
 10/24 anonim ***** válasza:
61%

Voltam telenoros, igaz annak már vagy 5-6 éve.

Békés megyében a házban "csak segélyhívás" udvaron meg nagynehezen bejött a 2G/GSM, olyan 1-2 csíkkal. A vonal szakadozott, internet egyáltalán nem ment vele.

Nemzetközi vasúti fővonal, magyar határ mentén (Lőkösháza) majdnem ugyanez.

Ki kellett centizni, hogy hol van térerő, de ha bemozdultam már meg is szakadt....

Vodafone-os egyik haverom, Esztergomban amikor egy online játékot (Arena of Valor) játszottunk közösen, akkor nála mindig megakadt, majd az én netemre lépve érdekes módon neki is működött minden.

Volt, hogy a voda hálózatáról néhány oldal rosszul jelent meg, hibásan vagy egyáltalán nem. De amikor az én netem használta, behozott mindent.

Én telekomos vagyok, lehet, hogy drágább, de a mai napig ott, ahol a telenor elvérzett, a voda meg akadozott, nekem 0-24 volt 4G (szinte) maximális lefedettséggel (70-80 mbitet stabilan tartja most is)

2020. máj. 14. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!