Milyen telefont vegyek? Samsung Galaxy Note 10+ vagy iPhone 11 pro? (Lényeg:Kamera, üzemidő, teljesítmény)
Egy kategória, de mégis két különböző telefon.
Teljesítmény : a Note 10-nek jobban a benchmark eredményei
Kamera : kinek mi tetszik jobban mert mindkettő jó, ebben nekem az Iphone jobban tetszik
Üzemidő : Iphone
A két telefon tudásra/teljesítményre/kamerában is elég hasonló. Azt vedd meg amelyiknek szimpatikusabb számodra a szoftveres támogatása, illetve amennyiben már rendelkezel több apple eszközzel célszerűbb lenne az iphone.
Nekem Note 10+ van és igazából majdnem megjelenés óta megvan. Eddig egyetlen egyszer sem fagyott le és egy alkalmazás sem észlelt hibát, mindösszesen háromszor indítottam újra a telefont, mert érkezett szoftverfrissítés rá. Akkumulátor időben, ha okosan állítod be a dolgokat és nem használod gaming-re a telefont akkor olyan 2 napot könnyedén tud hozni 4-5 óra kijelzőidővel.
Az #1 nek küldöm ez a Benchmarkot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!