Eltűnt a telefonomról az ujjlenyomat-beállítás, Hogy tudom újra használni?
Figyelt kérdés
Akkumlátorcserén volt a Huawei P9 liteom, utána észrevettem, hogy nem tudom ujjlenyomattal feloldani. Konkértan a beállítások menüből is eltűnt az ujjlenyomat azonosító menüpont. Mégis hogy lehetséges ez???? Hogyan lehet visszaállítani? Rámentem, hogy beállítások alapértelmezettre állítása, de az sem segített. Kérlek, segítsetek!2019. nov. 11. 16:59
1/9 anonim válasza:
Először csinálj egy hard resetet.
Ha nem sikerült, akkor valószínűleg az akksicsere miatt van ez. Vagy a csávó piszkálta a telefonodat és kivette az ujjlenyomat olvasót.
2/9 anonim válasza:
Ahogy #1 írta, először hard reset.
Ha így sem működik, akkor akksicserénél hogy-hogy nem, de elmozdíthatták az ujjlenyomatolvasó szalagját.
Vagy valami rá nem illő főzött ROMot raktak fel.
Hol csináltattad ezt az akksicserét?
3/9 Ypszilon1980 válasza:
Ezért nem megyek sima gsm helyekre ilyenek miatt. Ez nagyon durva amúgy.
4/9 A kérdező kommentje:
A reset nem jött be. Ma viszem vissza. Mivel az orrom előtt cserélték ki az akksit, így ki nem szedtek belőle semmit, meg a szoftverbe sem nyúltak bele. Remélem egy egyszerű csatlakozási hiba van a dologban. Ma kiderül.
2019. nov. 12. 10:50
5/9 Ypszilon1980 válasza:
Majd írd meg, kíváncsi vagyok.
6/9 A kérdező kommentje:
Na gyorsan kiderült a hiba oka, a kábel nem lett jól visszarakva. Most már remekül működik!
2019. nov. 12. 15:36
7/9 anonim válasza:
Nekem nem volt semmi baja a telefonnak (Huawei P20) elejtve sem volt, tokban van vigyázok rá mégis körülbelül egy hete eltűnt az ujjlenyomat funkció a telefonomról és azóta sem került rá vissza akár mit csinálok vele. Egyébként szoftverfrissítés után pár nappal jelentkezett a probléma.
8/9 anonim válasza:
Utolsó: gépről csinálj egy rendszer-visszaállítást, ha van mentésed.
9/9 anonim válasza:
Nálam a Huawei P20pro-nál tűnt el a menüből, még a lehetősége is. EMUI 12 van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!