Van egy xiaomi redmi 7A aminek alul 2 hangszórója van de csak a jobb oldali szól. Hol lehet beállítani hogy mind 2 szóljon?
Volt már ilyen kérdés, sokan azt hiszik, hogy két hangszóró van, de egyik oldalon a mikrofon van.
Ismerősnél láttam olyan Telenoros Nokiát, ha jól rémlik, aminek alul felül szimmetrikus kiképzésű volt, azaz a felső hangszóróhoz hasonló rács alul is.
Youtube videót meghallgattam rajta sztereóban, a maga nemében egész kellemesen szólt.
Egy ilyennél legalább van valami értelme a sztereó elrendezésnek.
A baloldali a mikrofon, a jobb oldali a hangszóró. Csak így szimmetrikus dizájnnal jobban néz ki.
Root-al meg lehet oldani, hogy a beszédhangszóróról is szóljon a média és így sztereóban működne, de nem ideális megoldás, mert a beszédhangszóró mindig is halkabb lesz a rendesnél. Több értelme van egy bluetooth hangszórónak, ha elégedetlen vagy a beépítettel.
Igen, a szimmetrikus design miatt egyformára csinálják, de valójában csak az egyik hangszóró, a másik mikrofon! Én például anno a Huawei Mate 8-nál láttam először ezt a kialakítást, de azóta nagyon sok típuson így van!
És támogatom az ötletet, ha esetleg elégedetlen vagy a gyári beépített hangszóróval, akkor vegyél egy bluetooth hangszórót, olcsón is vannak nagyon jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!