Melyik a jobb telefon processzor exynos 9820 vagy snapdragon 855?
Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 21:30
2/7 anonim válasza:
Mindegyik jó, de a Qualcomm technológiája a legfejlettebb! Ennek gyorsasági fölénye már alapból megvan a paraméterek alapján is, de a technológiája révén hosszabb távon mégjobban megmutatkozik!
De azt ugye tudod, hogy egy telefont nem csak processzor alapján nézünk, hanem az összképesség számít?
3/7 anonim válasza:
Gondolom a Samu saját hül**sége miatt kérdezte a kérdező, mivel csak az USA, illetve Japán piac kap SD rendszerchippet, az összes többi (beleértve mi is) a gyengébb, macerásabb, inkompatibilisebbet kapjuk.
4/7 A kérdező kommentje:
lehet valahonnan rendelni snapdragon 855-ös procival s10e-t?
2019. máj. 26. 23:58
5/7 anonim válasza:
Belföldön szinte kizárt, esetleg Francia, Írországból vannak eladók, illetve Kína, Hong-Kong (áfa+vám) de passz.
6/7 anonim válasza:
Vagy esetleg mit szólnál helyette a Galaxy A70-hez? Bár a videózási képessége kicsivel gyengébb, de így is elképesztő, ezt leszámítva pedig kb. mindenben jobb nála, mégis átlagosan 40 ezerrel olcsóbb!
7/7 A kérdező kommentje:
a teljesítmény mellett fontos nekem a kis méret is ezért nem vettem az előző évekbe telefont mert nem volt a nekem jó méretbe
2019. máj. 28. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!