Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem értem, hogy van ez a...

Nem értem, hogy van ez a T-Mobile honlapján?

Figyelt kérdés

Az van, hogy:

havidíjas előfizetéssel

13 751 Ft kezdőrészlettel, 12 hónapos futamidő, 12 x 3920 Ft a törlesztőrészlet. Először is az érdekelne, hogy akkor havonta ennyit kell fizetnem, meg még amennyit beszélek?

A második kérdés pedig az, hogy:

ott van, hogy "Akció":

- web'n'walk akció

- vállalt hűségnyilatkozat: 2 év az előfizetésre, 1 év a Net 500MB csomagra

- hűségpontok beszámítása

tehát most akkor hogy van?

a havi 3920 Ft-on kívül kell fizetnem még az előfizetési díjat, amennyit beszélek, meg még meg kell rendelnem ezt a Net 500MB csomagot is, plusz pénzért?

valaki világosítson fel légyszi, mert nagyon nem értem.

egyébként itt van:

[link]

2010. júl. 17. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Valahogy úgy. Fizeted az előfizetési díjat + 12 hónapig a 3920 Ft-ot+ azt amennyit beszélsz. Azt a Net 500-as csomagot meg nem kell megrendelned mert azt 1 évig adják.
2010. júl. 17. 23:24
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ!:)

de azért a net500ért is fizetni kell, nem?

2010. júl. 17. 23:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Első válaszadó tévesen válaszolt!

Így pontos a válasz:

Havonta kell fizetni 3290 Ft a részlet + a Net500 csomag 1990 Ft + a választott csomag előfizetési díja + amit beszélsz !

A hűségnyilatkozat szerint a Net500 csomagot egy év múlva mondhatod vissza, az előfizetést pedig két évig kell vállalnod!

2010. júl. 18. 06:56
 4/4 A kérdező kommentje:
értem, nagyon köszönöm!:)
2010. júl. 18. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!