Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Azzal a kérdéssel fordultam...

Azzal a kérdéssel fordultam hozzátok hogy nekem van egy iphone 8 plus telom amit keztol vettem es jelenleg nem tudom használni mert kéri az apple id t de sajnos nem tudom az előző tulajt elérni . Ezt szerintetek javítható fogom tudni használni?

Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 22:28
1 2
 11/17 Morzsi007 ***** válasza:
Iphone-t venni használtan csakis, ha ki van jelentkezve az icloudból, gyári visszállítás után lehetne, de még mindig ott van, ha előfizetéses, hogy letiltja a szolgáltató, az eredeti tulaj ügyletei miatt. Ez így cumi. Alkatrésznek még jó lehet, kivéve az alaplapját.
2019. nov. 4. 10:09
 12/17 anonim ***** válasza:

A használt telefonok legfőbb jellemzője - mármint azoknak, amiket meg szabad venni - hogy a tulajdonos adja hozzá a dobozát, töltőjét, eredeti számlát, garancialevelet.

Bármilyen egyéb esetben jó eséllyel orgazdává válhatsz.

2019. nov. 4. 10:11
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Fel kéne fogni, hogy egy usb kábel és egy youtube videó megnézése elég ahhoz, hogy reseteld.
2019. nov. 4. 10:48
 14/17 anonim ***** válasza:

LOOL! 2-esnek ment az ápvót :DDDD

Amúgy nézd a jó oldalát csoró!

Nem merül az akksi, nem fogy a mobilneted, nem keresnek a hülyék, ...

csak előnye van egy ilyen telónak!

2019. nov. 4. 12:33
 15/17 Morzsi007 ***** válasza:
csakhogy ez icloud jelszó nélkül nem megy.
2019. nov. 4. 12:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Milyen cool dolog egy almaemblémás jégkaparó, nem? Nem sokan engedhetik meg maguknak.
2019. nov. 4. 12:46
 17/17 anonim ***** válasza:

"Ezt szerintetek javítható fogom tudni használni?"

Nem használható, soha többé.

2019. dec. 16. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!