Mennyit ér egy 128 gigás iphone 7?
Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, talán nem ide tartozik. Próbálkoztam iphoneos csopikba, de meguntam a tesókák 20.000 forintos ajánlatait. Az emberek legnagyobb problémája a karcos hátlap volt (jet black, végig tokban tartva, mégis eleg szarul nez ki, de szerintem mindegyik ebből a színből). Szolgáltatónál függetleníthető. Megvan a tokja, töltője, fülese.2019. nov. 2. 17:38
1/5 anonim válasza:
Miért nem fektetsz bele több időt? Ilyenkor az adás - vételi oldalakat kell átböngészni és azok alapján dönteni. Ennyire egyszerű.
2/5 anonim válasza:
Kb. 150 000 Ft-ot, ha más baja nincs.
3/5 anonim válasza:
Ne viccelj utolsó, 150 ezerért újat, függetlent lehet venni. Nagyon max. 50-70 ezer között van a használt iphone 7 128g ára pl. a facebook marketplace-en, nyugodtan meg lehet nézni.
5/5 anonim válasza:
Tedd fel a Hardverapró-ra! 3-szor "üzleteltem" màr ott telefonnal, egyszer sem volt problèma. Nem mondom, hogy ott is mindenki talpig becsületes, de talàn kisebb az esélye az àtverèsnek. Van egy olyan rèsze az oldalnak, ahova olyanok írnak, akiket àtvertek, azt is érdemes megnèzni! Csak egy ötlet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!