Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung vagy iPhone?

Samsung vagy iPhone?

Figyelt kérdés
2019. nov. 2. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Android vs iOS. Ez fog dönteni - hiába benyögi a kérdező, hogy mindegy számára, de nagyon nem.

Én Samsung-ot vennék, mert:

1. Android párti vagyok.

2. Tudom, hogy nem kötelező, de nekem nincs más Apple termékem - se nem otthon, se nem munkahelyemen (ha kettőből egy másképp lenne, akkor iPhone-ra esne a választásom).

2019. nov. 2. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
21%
Egyik sem. Inkább Huawei vagy Xiami, hasonlót tudnak, mint a Samsung, de ár érték arányban sokkal jobbak.
2019. nov. 2. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Samsung. Mert ezt szoktam meg.
2019. nov. 2. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Iphone hosszútávra, samsung ár/érték arányban jobb.
2019. nov. 2. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Android párti vagyok, samsungom van nyár óta (régen utáltam, két éve újra szeretem). Iphone-nal pedig majdnem csak rossz tapasztalatokat látok.

Hoszú távra lehet tényleg jobb, de le ne ejtsd, zenét ne nagyon tegyél rá gépről, túl sok pénz egyszerűen, annyi jobb androidos választás van.

2019. nov. 3. 11:16
 6/7 KmsRys ***** válasza:
79%

Szerintem Samsung, mert az android okosabb. Nekem van egy rossz tapasztalatom az iOS-szel kapcsolatban, mégpedig az, hogy egyszer felvettünk egy videót iPad-del, és nem bírtuk Bluetooth-on átküldeni az androidos telefonomra! Ugyanakkor, mások mondták nekem, hogy az iPhone-ra nem lehet zenét letölteni, és az ingyenes appokért is bankkártyát kér. Ja, és nem tudsz rá fizetős/crackelt appokat ingyen letölteni (csak jailbreak-kel), az androidra viszont igen.

Én mindenképp a Samsungot választanám a kettő közül.

2019. nov. 3. 13:24
 7/7 anonim ***** válasza:
74%

attól is függ hogy melyik modellek vannak képbe

gondolom csúcskategóriás Samsung lenne a cél

tényleg a döntö a rendszer

nekem az ios jobban tetszik pedig a tabletem android

de még igyis nekem ios

zenét rákalozkodom , filmet is lazán felrakom meg mindent

itunes segítségével

az hogy nem tudsz bluetoothon átküldeni ezt meg azt , nekem nem létszükséglet mert alsósan használtam utoljára azóta nem

apple payt használok mert nekem kényelmesebb mint a simple otp

lehet hogy más gyártó is tudja ugyanazt mint egyik meg a másik de nem mindegy hogy tudja , mennyire gördülékeny

de a csúcskategóriás android is van olyan stabil mint az iPhone

2019. nov. 4. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!