Honnan szoktatok telefont rendelni?
Figyelt kérdés
2019. okt. 27. 16:46
1/5 anonim válasza:
Legutóbb Turbado-ról de nem túl gyakori jelenség.(a jelenlegi kínálatot megnézve ez változatlan marad)
2/5 anonim válasza:
A mostani Huawei az első okostelefonom, 4 és fél éves, és anno én is a Turbado-tól rendeltem. Bár nem a legolcsóbb, de alapból gyári garancia is van (+ bolti), és csakis új telefont árulnak, használtat nem, sőt, nem is javítanak, garanciában is mindenképp új telefont kapsz! Nekem szerencsére nem volt rá szükség, de valószínűleg az újat is innét fogom rendelni!
Amúgy sajnos vannak olyan webshopok, amik új, újracsomagolt, és használt telefont is árulnak, de mégsem írják ki a státuszt, az ilyeneket inkább hanyagold! Turbado-n kívül amik még szintén csak új telefont árulnak:
Media Markt
Euronics
Extreme Digital
Digi Partner
3/5 anonim válasza:
Én a OnePlustól rendeltem direktben.
4/5 anonim válasza:
Mindig a telefon márkaboltjából.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2019. nov. 2. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!